Пироги з м'ясом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Смачне тонке тісто, а всередині - соковита м'ясна начинка…ось таким і повинні бути пироги для чоловіків. Багато помиляються, асоціюючи випічку тільки з солодким. І цей рецепт - яскравий приклад зворотного.
Пироги завжди бажані в будь-який день, на будь-якому святі. Навіть ті, хто піклується про свою фігуру, дозволяють собі іноді поласувати смачною і ароматною домашньою випічкою. Пропоную вам рецепт пирогів з м'ясом в духовці. Це - святковий гарний варіант формування пирога. Таку випічку можна робити в невеликих формочках, можна просто зліпити в зручній для вас формі (круглі, трикутні). Дірочку в пирогах робити не обов'язково, вона потрібна для того, щоб виходила пара. А ще в цю дірочку можна залити бульйон з желатином (це робиться тоді, коли пиріг вже спечений) - і у вас вийдуть міні-англійські пироги. Якщо ви любите пироги з дуже соковитою начинкою, в цьому випадку дірочку Не робіть. Ну, що ж, розповідаю, як приготувати пироги з м'ясом в духовці. Читаємо, дивимося і готуємо!
- М'ясо - 400 грам (свинина, курка)
- Маргарин - 120 грам
- Бекон - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Борошно - 240 грам
- Сіль - 1, 5 чайних ложки (половина - в тісто, половина - в начинку)
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
- Яйце - 1 штука
- Вода - 0, 5 склянки
- Сухі спеції - 0, 5 чайних ложки (базилік, прованські трави, кріп, петрушка - будь-які за бажанням)