Рецепт Пироги на пару фото

Пироги на пару
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Борошно , М'ясо , Фарш , Яйця
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги , Страви на пару
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Прекрасні приготовані на пару пироги! За формою пиріжки нагадують великі грибочки. Начинка готується з м'ясного фаршу і ріпчастої цибулі. Блюдо підходить для будь-яких святкових заходів!

Опис приготування:

Як зробити пироги на пару в домашніх умовах? Дуже просто! Спершу замісіть пружне тісто, нагадує по консистенції тісто для пельменів. Приготуйте начинку з лука і м'ясного фаршу. Сформуйте пироги і відваріть їх в пароварці до готовності. Подавайте з соусом або вершковим маслом. Хай щастить!

  • Вода мінеральна - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 3 склянки
  • М'ясний фарш - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Спеції - За смаком
пироги на пару - фото крок 1
У глибокій ємності змішуємо яйця, воду, цукор, сіль і масло. Просіваємо борошно і замішуємо тісто. Загортаємо його в плівку і відправляємо на 20 хвилин в холодильник. Тим часом за допомогою блендера подрібнюємо фарш і цибулю до однорідної маси. Додаємо сіль і перець. Начинка готова!
пироги на пару - фото крок 2
Зробіть з тіста палять і розділіть його на шматочки, розміром 5 з 5 см. Вмочуємо їх в борошно і розгортаємо в невеликі коржі. У центр кожного коржика кладемо фарш і збираємо тісто"вузликом" .
пироги на пару - фото крок 3
Щоб пироги нагадували за формою грибочки, змочіть горло пластикової пляшки у воді а потім занурте його в паприку. Злегка притисніть пиріжок і поверніть, вийде невелике заглиблення, нагадує печерицю. Далі, готуємо пироги в пароварці, приблизно 40-50 хвилин.
пироги на пару - фото крок 4
Готово! Подавайте з розтопленим вершковим маслом або соусом. Смачного!

Схожі рецепти