Рецепт Пироги на пару фото

Пироги на пару
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Борошно, М'ясо, Фарш, Яйця
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Пироги, Страви на пару

Прекрасні приготовані на пару пироги! За формою пиріжки нагадують великі грибочки. Начинка готується з м'ясного фаршу і ріпчастої цибулі. Блюдо підходить для будь-яких святкових заходів!

Як зробити пироги на пару в домашніх умовах? Дуже просто! Спершу замісіть пружне тісто, нагадує по консистенції тісто для пельменів. Приготуйте начинку з лука і м'ясного фаршу. Сформуйте пироги і відваріть їх в пароварці до готовності. Подавайте з соусом або вершковим маслом. Хай щастить!

  • Вода мінеральна - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 3 склянки
  • М'ясний фарш - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Спеції - За смаком
пироги на пару - фото крок 1
У глибокій ємності змішуємо яйця, воду, цукор, сіль і масло. Просіваємо борошно і замішуємо тісто. Загортаємо його в плівку і відправляємо на 20 хвилин в холодильник. Тим часом за допомогою блендера подрібнюємо фарш і цибулю до однорідної маси. Додаємо сіль і перець. Начинка готова!
пироги на пару - фото крок 2
Зробіть з тіста палять і розділіть його на шматочки, розміром 5 з 5 см. Вмочуємо їх в борошно і розгортаємо в невеликі коржі. У центр кожного коржика кладемо фарш і збираємо тісто "вузликом" .
пироги на пару - фото крок 3
Щоб пироги нагадували за формою грибочки, змочіть горло пластикової пляшки у воді а потім занурте його в паприку. Злегка притисніть пиріжок і поверніть, вийде невелике заглиблення, нагадує печерицю. Далі, готуємо пироги в пароварці, приблизно 40-50 хвилин.
пироги на пару - фото крок 4
Готово! Подавайте з розтопленим вершковим маслом або соусом. Смачного!

Схожі рецепти