Рецепт Міні-пироги (3 начинки) фото

Міні-пироги (3 начинки)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Овочі , Ягоди , Пісочне тісто , Гарбуз , Вишня , Чорниця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви любите пироги, але вже не знаєте, які начинки для них приготувати, то цей рецепт - для вас! Тут я розповім, як приготувати міні-пироги (3 начинки), дуже смачні і симпатичні пироги.

Опис приготування:

Якщо у вас в морозилці випадково виявилося трохи пісочного тіста, пропоную вам приготувати міні-пироги з трьома видами начинки: вишневої, чорничною і гарбузової. Виходять такі пироги дуже смачними і красивими, а начинка залишається злегка рідкої. Ви можете приготувати і інші види начинки, використавши будь-які ягоди. Рекомендую вирізати смужки з паперу для випічки і помістити їх на дно форми для випічки, щоб готові пироги було простіше отримувати від форми.

  • Пісочне тісто - 400 грам
  • Цукор - 6 Ст. Ложок
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Цедра лимону - 1 щіпка
  • Чорниця заморожена - 1 Склянка
  • Гарбузове пюре - 1/2 склянки
  • Згущене молоко - 1/2 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
міні-пироги (3 начинки) - фото крок 1
1. Готове пісочне тісто акуратно викладіть по стінках форми для випікання кексів, попередньо посипавши її борошном. Можна вирізати смужки з паперу для випічки і покласти їх на низ форми, щоб пироги потім було легше витягувати.
міні-пироги (3 начинки) - фото крок 2
2. Приготуйте начинку з вишнею: вишню і 3 ст. Ложки цукру змішайте і поставте на середній вогонь на 10 хвилин, щоб цукор розтанув, а сік з вишні злегка випарувався.
міні-пироги (3 начинки) - фото крок 3
3. Додайте розведений з невеликою кількістю води крохмаль і варіть до загустіння. Додайте цедру лимона. Дайте начинці охолонути.
міні-пироги (3 начинки) - фото крок 4
4. Приготуйте начинку з чорницею: чорницю і 3 ст. Ложки цукру змішайте і поставте на середній вогонь на 10 хвилин, щоб цукор розтанув, а чорниця злегка розм'якшилася. Додайте розведений з невеликою кількістю води крохмаль і варіть до загустіння. Дайте начинці охолонути.
міні-пироги (3 начинки) - фото крок 5
5. Приготуйте гарбузову начинку: яйце збийте міксером і додайте до нього гарбузове пюре, згущене молоко, сіль, корицю і прянощі за смаком: кардамон, мелену гвоздику, мускатний горіх.
міні-пироги (3 начинки) - фото крок 6
6. За допомогою ложки наповніть формочки начинкою і прикрийте їх кришечками або смужками з тіста. Накрийте пироги фольгою.
міні-пироги (3 начинки) - фото крок 7
7. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин, після чого зніміть фольгу і випікайте ще 10 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти