Міні-пироги з яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Чи стикалися ви з такою проблемою, що коли ріжеш велику випічку, то вся начинка з неї випадає, та й тісто розвалюється? У мене таке трапляється постійно. Тому я знайшла цікаве рішення!
Презентую вам рецепт, в якому описано, як приготувати міні-пироги з яблуком. Для приготування вам знадобляться формочки для маффінів. Позоставте себе в фантазії і додайте в начинку що-небудь інше, наприклад, горіхи, шоколад або родзинки. Пробуйте!
- Слоёное тесто бездрожжевое - 200 грам
- Яблуко - 2 штуки
- Цукор білий - 0, 5 Ст. Ложки
- Кориця мелена - 0, 25 чайних ложки
1. Заздалегідь необхідно розморозити тісто. Тісто розгорніть, не розкочувати і розріжте на 16 квадратів.
2. Яблука почистіть і наріжте невеликими кубиками. Потім змішайте з корицею і цукром.
3. У формочки для маффінів викладіть тісто, формуючи "кошики" . У центр викладіть начинку.
4. Випікайте міні-пироги 15 хвилин при 200 градусах в духовці. Приємного чаювання!