Рецепт Пиріжки з вареною куркою фото

Пиріжки з вареною куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На полуденок , На сніданок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Рецепт приготування пиріжків з вареною куркою підійде для тих, кому не можна гостре і смажене.

Опис приготування:

Якщо ви сидите на дієті, вам напевно буде корисний рецепт приготування пиріжків з вареною куркою.

1. Готуємо дріжджове тісто. Наливаємо в миску теплої води і в ній розводимо дріжджі. Ми залишаємо на 15 хвилин.

2. На сковорідку наливаємо молоко, і в нього кидаємо масло і на повільному вогні розтоплюємо.

3. Розбиваємо яйця в миску і заважаємо з цукром. Наливаємо молоко з маслом і заважаємо.

4. Додаємо дріжджі і просіяне борошно з сіллю. Розмішуємо тісто, поки воно не стане м'яким і однорідним.

5. Ми залишаємо тісто на 1, 5 годину, щоб воно піднялося.

6. Тепер готуємо куряче філе. Промиваємо його в воді, нарізаємо кубиками і відварюємо в каструлі. Присипаємо курку сіль і приправами.

7. Коли курка готова, повернемося до тесту. Тісто треба розкачати і розділити на частини.

8. На тісто кладемо начинку, загортаємо її.

9. Обмащуємо тісто розбитим яйцем. Ми залишаємо в духовці при температурі 200 градусів на 20 хвилин.

  • Борошно - 600 грам
  • Вершкове масло - 65 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Дріжджі пресовані - 25 грам
  • Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
  • Яйце - 3 штуки(2 в тісто, 1 для змащення)
  • Молоко - 90 мілілітрів
  • Куряче філе - 500 грам
  • Тепла вода - 100 мілілітрів
Якщо ви сидите на дієті, вам напевно буде корисний рецепт приготування пиріжків з вареною куркою.

1. Готуємо дріжджове тісто. Наливаємо в миску теплої води і в ній розводимо дріжджі. Ми залишаємо на 15 хвилин.

2. На сковорідку наливаємо молоко, і в нього кидаємо масло і на повільному вогні розтоплюємо.

3. Розбиваємо яйця в миску і заважаємо з цукром. Наливаємо молоко з маслом і заважаємо.

4. Додаємо дріжджі і просіяне борошно з сіллю. Розмішуємо тісто, поки воно не стане м'яким і однорідним.

5. Ми залишаємо тісто на 1, 5 годину, щоб воно піднялося.

6. Тепер готуємо куряче філе. Промиваємо його в воді, нарізаємо кубиками і відварюємо в каструлі. Присипаємо курку сіль і приправами.

7. Коли курка готова, повернемося до тесту. Тісто треба розкачати і розділити на частини.

8. На тісто кладемо начинку, загортаємо її.

9. Обмащуємо тісто розбитим яйцем. Ми залишаємо в духовці при температурі 200 градусів на 20 хвилин.

Схожі рецепти