Пиріжки з вареною куркою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пиріжків з вареною куркою підійде для тих, кому не можна гостре і смажене.
Якщо ви сидите на дієті, вам напевно буде корисний рецепт приготування пиріжків з вареною куркою.
1. Готуємо дріжджове тісто. Наливаємо в миску теплої води і в ній розводимо дріжджі. Ми залишаємо на 15 хвилин.
2. На сковорідку наливаємо молоко, і в нього кидаємо масло і на повільному вогні розтоплюємо.
3. Розбиваємо яйця в миску і заважаємо з цукром. Наливаємо молоко з маслом і заважаємо.
4. Додаємо дріжджі і просіяне борошно з сіллю. Розмішуємо тісто, поки воно не стане м'яким і однорідним.
5. Ми залишаємо тісто на 1, 5 годину, щоб воно піднялося.
6. Тепер готуємо куряче філе. Промиваємо його в воді, нарізаємо кубиками і відварюємо в каструлі. Присипаємо курку сіль і приправами.
7. Коли курка готова, повернемося до тесту. Тісто треба розкачати і розділити на частини.
8. На тісто кладемо начинку, загортаємо її.
9. Обмащуємо тісто розбитим яйцем. Ми залишаємо в духовці при температурі 200 градусів на 20 хвилин.
- Борошно - 600 грам
- Вершкове масло - 65 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Дріжджі пресовані - 25 грам
- Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
- Яйце - 3 штуки(2 в тісто, 1 для змащення)
- Молоко - 90 мілілітрів
- Куряче філе - 500 грам
- Тепла вода - 100 мілілітрів
1. Готуємо дріжджове тісто. Наливаємо в миску теплої води і в ній розводимо дріжджі. Ми залишаємо на 15 хвилин.
2. На сковорідку наливаємо молоко, і в нього кидаємо масло і на повільному вогні розтоплюємо.
3. Розбиваємо яйця в миску і заважаємо з цукром. Наливаємо молоко з маслом і заважаємо.
4. Додаємо дріжджі і просіяне борошно з сіллю. Розмішуємо тісто, поки воно не стане м'яким і однорідним.
5. Ми залишаємо тісто на 1, 5 годину, щоб воно піднялося.
6. Тепер готуємо куряче філе. Промиваємо його в воді, нарізаємо кубиками і відварюємо в каструлі. Присипаємо курку сіль і приправами.
7. Коли курка готова, повернемося до тесту. Тісто треба розкачати і розділити на частини.
8. На тісто кладемо начинку, загортаємо її.
9. Обмащуємо тісто розбитим яйцем. Ми залишаємо в духовці при температурі 200 градусів на 20 хвилин.