Піца з вареною ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Піца з вареною ковбасою готується і випікається протягом півгодини. Ковбасу можете використовувати будь-яку, в тому числі варені сосиски. До цієї піці ми додамо сир, помідори-чері і трохи руколи.
У моєму холодильнику завжди є варена ковбаса. Використовую її для холодних і гарячих бутербродів, холодної закуски і, звичайно, піци. Тісто роблю сам, ковбасу нарізаю, а потім додаю все, що знайду будинку. Обов'язковою для мене ще, правда, є томатне пюре і сир. Сир жовтий тертий найчастіше для піци змішую з моцарелою. Як приготувати піцу з вареною ковбасою? Читайте рецепт і я Вам все докладно розповім!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Варена ковбаса - 100 грам
- Сир жовтий - 150 грам
- Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
- Орегано - - За смаком
- Помідори черрі - 3-4 штук
- Рукола - - За смаком
1
Зробіть тісто. Для цього змішайте просіяне борошно з розпушувачем, влийте воду, оливкова олія, можете всипати дрібку-дві солі. Замісити тісто до еластичного стану.
2
Увімкніть духовку на 190 градусів, нехай нагрівається. Буду робити піцу за формою дека, його треба застелити пергаментним папером.
3
Розкачайте тісто, викладіть його на деко.
4
Сир натріть, ковбасу наріжте кружальцями. Помідорчики промийте і розріжте наполовину.
5
Тісто змастіть протертими томатами.
6
Викладіть на тісто сир, половинки помідорів, вареную колбасу, посипте орегано.
7
Випікайте піцу протягом 12-15 хвилин в розігрітій духовці при температурі 180-190 градусів.
8
На готову піцу викладіть промиту і просушену паперовим рушником рукколу.
9
Піца з вареною ковбасою готова!
Смачного!
Смачного!