Піца з вареною куркою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт піци з вареної куркою прийшов в голову моєму другові, шеф-кухарю італійського ресторану. Звичайно, тісто для неї робиться справжнє італійське, а ось начинка - імпровізація майстра.
Піца з вареною куркою за рецептом мого друга робиться з морквою і болгарським перцем. Виходить дуже яскраво і смачно. Упевнений, що такий склад начинки першим придумав не мій друг, хоча не буду з ним сперечатися. Коли я подорожував по Італії, то ні разу зустрічав щось схоже в меню.
Приготування піци з вареної куркою ми з вами почнемо з тесту. Тісто на теплому молоці, дуже смачне, в Італії поширений рецепт. Додамо в нього трохи пармезану.
1. У чашці змішуємо тепле молоко і яйця. Добре розмішуємо віночком або вилкою.
2. Просіваємо борошно. І в просіяне борошно поступово додаємо отриману яєчно-молочну суміш. Замішуємо тісто.
3. Тісто скачайте в кульку. Покладіть його в змащену оливковою олією чашку, накрийте рушником і відставте в сторону на п'ятнадцять хвилин.
4. Тепер начинка. Куряче філе наріжте маленькими шматочками. Будемо варити так, так швидше звариться. Піде на це буквально п'ятнадцять хвилин, як раз поки настоюється тісто.
5. Почистіть моркву. Наріжте кубиками.
6. Болгарський перець очистіть від насіння. І наріжте маленькими шматочками, вони повинні бути рівними за розміром з морквяним кубиками.
7. Змішайте варену курку і овочі в чашці, сіль за смаком.
8. Тісто розкачати рівним колом. Викладіть на деко, покритий пекарської папером.
9. Тісто змастіть томатним пюре. Так само підійде кетчуп і томатний соус.
10. Викладаємо начинку. Рівномірно розподіліть її по всій площі піци. Зверху начинки покладіть помідор, нарізаний півкільцями.
11. Тепер натріть сири Пармезан і Моцарелла. Посипте ними рівномірно всю піцу.
12. Відправляємо в духовку на двадцять хвилин.
13. Готову піцу прикрашаємо свіжим базиліком.
Ось і готова піца з вареної куркою. Смачного.
- Борошно - 2 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Томатне пюре - 3-4 Ст. Ложок
- Сир Моцарелла - 100 грам
- Базилік свіжий - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Помідор - 1 штука
- Куряче філе - 300 грам
- Оливкова олія - За смаком
- Молоко - 0, 5-1 склянки
- Сир пармезан - 50 грам
- Морква - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
Приготування піци з вареної куркою ми з вами почнемо з тесту. Тісто на теплому молоці, дуже смачне, в Італії поширений рецепт. Додамо в нього трохи пармезану.
1. У чашці змішуємо тепле молоко і яйця. Добре розмішуємо віночком або вилкою.
2. Просіваємо борошно. І в просіяне борошно поступово додаємо отриману яєчно-молочну суміш. Замішуємо тісто.
3. Тісто скачайте в кульку. Покладіть його в змащену оливковою олією чашку, накрийте рушником і відставте в сторону на п'ятнадцять хвилин.
4. Тепер начинка. Куряче філе наріжте маленькими шматочками. Будемо варити так, так швидше звариться. Піде на це буквально п'ятнадцять хвилин, як раз поки настоюється тісто.
5. Почистіть моркву. Наріжте кубиками.
6. Болгарський перець очистіть від насіння. І наріжте маленькими шматочками, вони повинні бути рівними за розміром з морквяним кубиками.
7. Змішайте варену курку і овочі в чашці, сіль за смаком.
8. Тісто розкачати рівним колом. Викладіть на деко, покритий пекарської папером.
9. Тісто змастіть томатним пюре. Так само підійде кетчуп і томатний соус.
10. Викладаємо начинку. Рівномірно розподіліть її по всій площі піци. Зверху начинки покладіть помідор, нарізаний півкільцями.
11. Тепер натріть сири Пармезан і Моцарелла. Посипте ними рівномірно всю піцу.
12. Відправляємо в духовку на двадцять хвилин.
13. Готову піцу прикрашаємо свіжим базиліком.
Ось і готова піца з вареної куркою. Смачного.