Пиріжки з картоплею і часником
(покроковий рецепт з фото)
Любителям гостренького пропоную спробувати пиріжки з картоплею і часником. Гарні вони з бульйоном або до овочевого супу. Крім картоплі і часнику, знадобляться: мука, кефір, масло рослинне, яйце.
Як приготувати пиріжки з картоплею і часником?
1. Борошно просійте в миску, всипте сіль, додайте рослинне масло, соду. Влийте кефір і замісити тісто. Тісто для пиріжків не повинно липнути до рук. Якщо липне, додайте борошна. Викладіть готове тісто в миску під рушник на півгодини в місце без протягу.
2. Часник очистіть і подрібніть.
3. Картоплю відварити до готовності з сіллю.
4. На середньо-повільному вогні в сковороді обсмажте подрібнений часник протягом кількох хвилин.
5. Відварену картоплю зітреш.
6. Картоплю змішайте з часником.
7. Через півгодини тісто розкачати в ковбаску, розділіть її на рівні шматочки.
8. Насипте на стіл борошна і шматочки розкачайте в млинчики.
9. У кожен млинчики викладіть півтори ложки начинки, кінець кліпу.
10. На деко, застелене пергаментом, викладіть пиріжки.
11. Збийте яйце віночком. Змастіть збитим яйцем булочки на деку.
12. Випікайте пиріжки з картоплею та смаженою цибулею духовці, розігрітій до 190 градусів, до рум'яного кольору.
Пиріжки з картоплею і часником готові!
Смачного!
- Картопля - 7-8 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Борошно - 4 склянки
- Кефір - 320 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Сода - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
1. Борошно просійте в миску, всипте сіль, додайте рослинне масло, соду. Влийте кефір і замісити тісто. Тісто для пиріжків не повинно липнути до рук. Якщо липне, додайте борошна. Викладіть готове тісто в миску під рушник на півгодини в місце без протягу.
2. Часник очистіть і подрібніть.
3. Картоплю відварити до готовності з сіллю.
4. На середньо-повільному вогні в сковороді обсмажте подрібнений часник протягом кількох хвилин.
5. Відварену картоплю зітреш.
6. Картоплю змішайте з часником.
7. Через півгодини тісто розкачати в ковбаску, розділіть її на рівні шматочки.
8. Насипте на стіл борошна і шматочки розкачайте в млинчики.
9. У кожен млинчики викладіть півтори ложки начинки, кінець кліпу.
10. На деко, застелене пергаментом, викладіть пиріжки.
11. Збийте яйце віночком. Змастіть збитим яйцем булочки на деку.
12. Випікайте пиріжки з картоплею та смаженою цибулею духовці, розігрітій до 190 градусів, до рум'яного кольору.
Пиріжки з картоплею і часником готові!
Смачного!