Рецепт Пиріжки з капустою і м'ясом фото

Пиріжки з капустою і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Капуста
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Пиріжки, Начинки

Якщо ви любите домашню випічку з м'ясним фаршем, але і до капусти теж небайдужі, то вам обов'язково припаде до смаку рецепт приготування пиріжків з капустою і м'ясом. Смачні - немає слів!

Рецепт пиріжків з капустою і м'ясом з покроковими фото допоможе вам порадувати свою сім'ю смачною і свіжою домашньою випічкою! погодьтеся, пиріжки з виключно м'ясною начинкою - як на наш час задоволення не дешеве. Дізнавшись, як приготувати пиріжки з капустою і м'ясом, ви зможете значно заощадити без шкоди для смакових якостей кінцевого продукту - пиріжки вийдуть м'які, ніжні, ароматні, а капуста додасть їм дивовижну соковитість! В якості основного інгредієнта для приготування фаршу я вказала свинину, але, в дійсності, можна використовувати будь-яке інше м'ясо - просто, якщо робити з яловичини або курки, треба додати в фарш трохи вершкового масла, тоді він не буде сухим.

Хай щастить!

  • Вода - 0, 5 L
  • Дріжджі свіжі - 50 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком (в тісто приблизно 1 середня лінія)
  • Масло рослинне - 1 Склянка(3/4 склянки в тісто, інше - для обсмажування фаршу і овочів)
  • Борошно - 5 склянок
  • Свинина - 300-400 грам
  • Капуста - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Вершкове масло - 3-4 Ст. Ложок
  • Перець - За смаком
  • Яйце - 1 штука (для змазування пиріжків)
пиріжки з капустою і м'ясом - фото крок 1
Воду зігріємо до 40С, розчинний в ній цукор і дріжджі, додамо кілька ложок борошна, перемішаємо і накриємо рушником. Я залишаю хвилин 20-25, поки поверхня опари не почне пузиритися.
пиріжки з капустою і м'ясом - фото крок 2
Додамо рослинне масло і просіяне борошно, вимісимо пружне податливе тісто.
Приберемо його в тепле спокійне місце до тих пір, поки воно не збільшиться в об'ємі в 1, 5-2 рази.
пиріжки з капустою і м'ясом - фото крок 3
Тим часом перекрутити на м'ясорубці заздалегідь відварене м'ясо. У фарш додамо трохи розтопленого вершкового масла.
пиріжки з капустою і м'ясом - фото крок 4
Капусту тонко нашаткувати.
пиріжки з капустою і м'ясом - фото крок 5
Морква натремо на тертці, цибуля подрібнити ножем.
пиріжки з капустою і м'ясом - фото крок 6
У добре розігрітій сковороді з сумішшю рослинного і вершкового масел обсмажуємо до прозорості цибулю, потім додаємо моркву.
пиріжки з капустою і м'ясом - фото крок 7
І капусту. Солимо, перчим, закриваємо кришкою тушкуємо до готовності на повільному вогні.
пиріжки з капустою і м'ясом - фото крок 8
Після чого змішуємо фарш і капусту. Готуємо на середньому вогні без кришки до повного википання рідини.
пиріжки з капустою і м'ясом - фото крок 9
Від тесту відокремлюємо шматки розміром з волоський горіх і формуємо коржик, на середину якої кладемо приблизно 2 ç.l. Начинки. Защипуємо.
пиріжки з капустою і м'ясом - фото крок 10
Змащуємо кожен пиріжок збитим яйцем і випікаємо на змащеному олією або застеленому пекарської папером деку в розігрітій до 200 ° С духовці приблизно 20 хвилин.
пиріжки з капустою і м'ясом - фото крок 11
Подаємо гарячими зі сметаною і солодким чаєм!

Схожі рецепти