Пиріжки з капустою і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите домашню випічку з м'ясним фаршем, але і до капусти теж небайдужі, то вам обов'язково припаде до смаку рецепт приготування пиріжків з капустою і м'ясом. Смачні - немає слів!
Рецепт пиріжків з капустою і м'ясом з покроковими фото допоможе вам порадувати свою сім'ю смачною і свіжою домашньою випічкою! погодьтеся, пиріжки з виключно м'ясною начинкою - як на наш час задоволення не дешеве. Дізнавшись, як приготувати пиріжки з капустою і м'ясом, ви зможете значно заощадити без шкоди для смакових якостей кінцевого продукту - пиріжки вийдуть м'які, ніжні, ароматні, а капуста додасть їм дивовижну соковитість! В якості основного інгредієнта для приготування фаршу я вказала свинину, але, в дійсності, можна використовувати будь-яке інше м'ясо - просто, якщо робити з яловичини або курки, треба додати в фарш трохи вершкового масла, тоді він не буде сухим.
Хай щастить!
- Вода - 0, 5 L
- Дріжджі свіжі - 50 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком (в тісто приблизно 1 середня лінія)
- Масло рослинне - 1 Склянка(3/4 склянки в тісто, інше - для обсмажування фаршу і овочів)
- Борошно - 5 склянок
- Свинина - 300-400 грам
- Капуста - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Вершкове масло - 3-4 Ст. Ложок
- Перець - За смаком
- Яйце - 1 штука (для змазування пиріжків)
Приберемо його в тепле спокійне місце до тих пір, поки воно не збільшиться в об'ємі в 1, 5-2 рази.