Рецепт Пиріжки з фаршем на сковороді фото

Пиріжки з фаршем на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Дріжджове тісто
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, На сніданок
Випічка, Пиріжки

Перше, що приходить на розум, коли язик заходить про справжню домашній кухні - пиріжки з фаршем, смажені на сковороді. Приголомшливий смак таких пиріжків ні з чим не зрівняти.

Смачні, гаряченькі, з пилу, з жару пиріжки люблять практично всі, від однієї думки про них слинки течуть. Але чим думати і мріяти про них, краще просто приготувати, і зараз я розповім вам, як зробити пиріжки з фаршем на сковороді, адже це завдання нам цілком під силу. Все що нам знадобиться для приготування - це тісто і начинка, перше ви можете спокійно купити в магазині, але я вважаю за краще робити тісто сама, ну а з начинкою все просто, для неї ви можете використовувати абсолютно будь-який фарш на ваш смак. З таким простим рецептом пиріжків з фаршем на сковороді ви приготуєте приголомшливе частування своїм рідним, та й себе порадуєте чимало.

  • Фарш м'ясний - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Борошно - 600 грам
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
пиріжки з фаршем на сковороді - фото крок 1
Змішуємо тепле молоко і дріжджі, залишаємо на 10 хвилин. Тепер в каструлю розбиваємо яйця, додаємо масло, цукор, сіль і всипаємо борошно, а так само дріжджі. Перемішуємо все, накриваємо рушником і ставимо в тепле місце на годину. Потім ми ще раз вимішуємо тісто, тільки в цей раз дуже ретельно і знову ставимо його в тепло на годину. Готове тісто викладаємо на стіл, посипаний борошном, і розгортаємо в досить тонкий пласт, потім вирізаємо з нього кружечки для пиріжків.
пиріжки з фаршем на сковороді - фото крок 2
Фарш пережарюють на сковороді разом з цибулею і викладаємо приблизно столову ложку начинки на кружечок з тіста.
пиріжки з фаршем на сковороді - фото крок 3
Тепер гарненько з'єднуємо краї тіста, щоб при смаженні начинка не випала.
пиріжки з фаршем на сковороді - фото крок 4
Коли все пиріжки будуть зліплені, накриваємо їх рушником і залишаємо на 20 хвилин в теплі.
пиріжки з фаршем на сковороді - фото крок 5
Тепер змащуємо сковороду рослинною олією і ставимо на вогонь. Обсмажуємо пиріжки з усіх боків до золотистого кольору.

Схожі рецепти