Пиріжки з фаршем на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Перше, що приходить на розум, коли язик заходить про справжню домашній кухні - пиріжки з фаршем, смажені на сковороді. Приголомшливий смак таких пиріжків ні з чим не зрівняти.
Смачні, гаряченькі, з пилу, з жару пиріжки люблять практично всі, від однієї думки про них слинки течуть. Але чим думати і мріяти про них, краще просто приготувати, і зараз я розповім вам, як зробити пиріжки з фаршем на сковороді, адже це завдання нам цілком під силу. Все що нам знадобиться для приготування - це тісто і начинка, перше ви можете спокійно купити в магазині, але я вважаю за краще робити тісто сама, ну а з начинкою все просто, для неї ви можете використовувати абсолютно будь-який фарш на ваш смак. З таким простим рецептом пиріжків з фаршем на сковороді ви приготуєте приголомшливе частування своїм рідним, та й себе порадуєте чимало.
- Фарш м'ясний - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Борошно - 600 грам
- Молоко - 300 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка