Рецепт Пиріжки з фаршем на сковороді фото

Пиріжки з фаршем на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Дріжджове тісто
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , На сніданок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 25-30
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Перше, що приходить на розум, коли язик заходить про справжню домашній кухні - пиріжки з фаршем, смажені на сковороді. Приголомшливий смак таких пиріжків ні з чим не зрівняти.

Опис приготування:

Смачні, гаряченькі, з пилу, з жару пиріжки люблять практично всі, від однієї думки про них слинки течуть. Але чим думати і мріяти про них, краще просто приготувати, і зараз я розповім вам, як зробити пиріжки з фаршем на сковороді, адже це завдання нам цілком під силу. Все що нам знадобиться для приготування - це тісто і начинка, перше ви можете спокійно купити в магазині, але я вважаю за краще робити тісто сама, ну а з начинкою все просто, для неї ви можете використовувати абсолютно будь-який фарш на ваш смак. З таким простим рецептом пиріжків з фаршем на сковороді ви приготуєте приголомшливе частування своїм рідним, та й себе порадуєте чимало.

  • Фарш м'ясний - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Борошно - 600 грам
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
пиріжки з фаршем на сковороді - фото крок 1
Змішуємо тепле молоко і дріжджі, залишаємо на 10 хвилин. Тепер в каструлю розбиваємо яйця, додаємо масло, цукор, сіль і всипаємо борошно, а так само дріжджі. Перемішуємо все, накриваємо рушником і ставимо в тепле місце на годину. Потім ми ще раз вимішуємо тісто, тільки в цей раз дуже ретельно і знову ставимо його в тепло на годину. Готове тісто викладаємо на стіл, посипаний борошном, і розгортаємо в досить тонкий пласт, потім вирізаємо з нього кружечки для пиріжків.
пиріжки з фаршем на сковороді - фото крок 2
Фарш пережарюють на сковороді разом з цибулею і викладаємо приблизно столову ложку начинки на кружечок з тіста.
пиріжки з фаршем на сковороді - фото крок 3
Тепер гарненько з'єднуємо краї тіста, щоб при смаженні начинка не випала.
пиріжки з фаршем на сковороді - фото крок 4
Коли все пиріжки будуть зліплені, накриваємо їх рушником і залишаємо на 20 хвилин в теплі.
пиріжки з фаршем на сковороді - фото крок 5
Тепер змащуємо сковороду рослинною олією і ставимо на вогонь. Обсмажуємо пиріжки з усіх боків до золотистого кольору.

Схожі рецепти