Кабачок з фаршем на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам запропонувати дуже літній, швидкий і простий рецепт кабачка з фаршем на сковороді! Як швидкий, але ситного сніданку ідеально підходить! І дуже сподобається всім домочадцям! рекомендую!
Взагалі, я так думаю, що такий кабачок з фаршем на сковороді в домашніх умовах я буду готувати часто в сезон кабачків, хоча і в зиязикай час можна купити кабачки в магазині. Адже посудіть самі, для 20 хвилин вже готовий повноцінний сніданок! Та ще й гарний і апетитний, їсти точно все захочуть! Так що з радістю поділюся рецептом приготування кабачка з фаршем на сковороді і з вами!
- Кабачок - 1 штука (великий)
- Фарш - 200 грам
- Цибуля зелена - 20 грам(1-2 гілочки)
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Фарш змішаємо з подрібненою зеленою цибулею і спеціями.
2. Кабачок ріжемо кружечками, вирізаємо з кожного гуртка серединку з насінням. Ці серединки потім подрібнити і домішали до фаршу, а самі кружечки занурюємо в злегка збите яйце.
3. Розміщуємо кружечки на сковороду, викладаємо в центр кожного фарш, зверху поливаємо залишками яйця. Солимо і перчимо до смаку. Обсмажуємо з двох сторін до готовності.
4. Смачного!