Рецепт Пиріжки з бринзою фото

Пиріжки з бринзою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Бринза
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Багато хто з нас любить пиріжки з хрусткою скоринкою. Я пропоную класичний рецепт пиріжків з бринзою - вони готуються дуже просто, але виходять фантастично смачними.

Опис приготування:

Смачні, апетитні і з золотистою скоринкою - це пиріжки з бринзою в домашніх умовах! Спробуйте їх приготувати за цим рецептом і ваші кулінарні здібності гідно оцінять.

  • Борошно - 3, 5 склянки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Бринза - 200 грам
  • Помідор - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелень - 20 грам
пиріжки з бринзою - фото крок 1
1. В окріп додайте сіль, цукор і масло. Поступово додавайте просіяне борошно. Замісити тісто і залиште його остигати на півгодини.
пиріжки з бринзою - фото крок 2
2. Зробіть начинку: розімніть бринзу, додайте зелень. В самому кінці додайте подрібнений часник.
пиріжки з бринзою - фото крок 3
3. Наріжте помідори кільцями і залиште їх, поки не зробите тісто. Краще різати помідори товстіший.
пиріжки з бринзою - фото крок 4
4. Тепер найвідповідальніший момент: розкачайте тісто, викладіть на нього помідори і зверху начинку. Тісто також робіть товстіший, щоб помідори не порвали його.
пиріжки з бринзою - фото крок 5
5. Зверху накрийте ще одним шаром і злегка притисніть навколо. Пиріжки можна вирізати склянкою або широкої кухлем. Кінець дає, щоб вони не"розклеїлись" .
пиріжки з бринзою - фото крок 6
6. Смажте пиріжки на розігрітій сковороді до золотистого кольору. Подавати їх краще теплими.

Схожі рецепти