Пиріжки з бринзою
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто з нас любить пиріжки з хрусткою скоринкою. Я пропоную класичний рецепт пиріжків з бринзою - вони готуються дуже просто, але виходять фантастично смачними.
Смачні, апетитні і з золотистою скоринкою - це пиріжки з бринзою в домашніх умовах! Спробуйте їх приготувати за цим рецептом і ваші кулінарні здібності гідно оцінять.
- Борошно - 3, 5 склянки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Бринза - 200 грам
- Помідор - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - 20 грам
1. В окріп додайте сіль, цукор і масло. Поступово додавайте просіяне борошно. Замісити тісто і залиште його остигати на півгодини.
2. Зробіть начинку: розімніть бринзу, додайте зелень. В самому кінці додайте подрібнений часник.
3. Наріжте помідори кільцями і залиште їх, поки не зробите тісто. Краще різати помідори товстіший.
4. Тепер найвідповідальніший момент: розкачайте тісто, викладіть на нього помідори і зверху начинку. Тісто також робіть товстіший, щоб помідори не порвали його.
5. Зверху накрийте ще одним шаром і злегка притисніть навколо. Пиріжки можна вирізати склянкою або широкої кухлем. Кінець дає, щоб вони не "розклеїлись" .
6. Смажте пиріжки на розігрітій сковороді до золотистого кольору. Подавати їх краще теплими.