Пиріжки в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів кухонної техніки пропоную цей дивно простий рецепт пиріжків в аерогрилі, які можна зробити з абсолютно будь-якою начинкою за смаком.
1. Для приготування опари влити тепле молоко в невелику ємність і розчинити в ньому дріжджі і цукор.
2. Тим часом просіяти сіль і борошно.
3. Коли на опарі з'являться бульбашки і дріжджі почнуть працювати, влити її до борошна.
4. Додати рослинне масло і збиті яйця.
5. Все ретельно перемішати, при необхідності додавши ще борошна. Тісто має бути м'яким, еластичним і не дуже щільним.
6. Прибрати тісто в тепле місце мінімум на 40-45 хвилин.
7. В даний рецепт приготування пиріжків в аерогрилі використовується картопля, однак це може бути і що-небудь інше. Відварити в підсоленій воді картоплю і розім'яти. Додати перець за смаком і при бажанні смажену цибулю. Начинку добре остудити.
8. Розділити на однакові кульки і розкачати їх на присипаної борошном поверхні. Якщо тісто липне до рук, можна змастити їх рослинною олією.
9. Викласти на тісто начинку і щільно заліпити краєчки.
10. Надіслати пиріжки на решітку, попередньо прогрів аерогриль близько 10-15 хвилин.
11. При 200 градусах випікати пиріжки в аерогрилі в домашніх умовах близько 15 хвилин. Краще викладати їх швом вгору.
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Муки - 500 грам
- Картопля - 6-7 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Яйце - 2 штуки(+ 1 жовток)
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
2. Тим часом просіяти сіль і борошно.
3. Коли на опарі з'являться бульбашки і дріжджі почнуть працювати, влити її до борошна.
4. Додати рослинне масло і збиті яйця.
5. Все ретельно перемішати, при необхідності додавши ще борошна. Тісто має бути м'яким, еластичним і не дуже щільним.
6. Прибрати тісто в тепле місце мінімум на 40-45 хвилин.
7. В даний рецепт приготування пиріжків в аерогрилі використовується картопля, однак це може бути і що-небудь інше. Відварити в підсоленій воді картоплю і розім'яти. Додати перець за смаком і при бажанні смажену цибулю. Начинку добре остудити.
8. Розділити на однакові кульки і розкачати їх на присипаної борошном поверхні. Якщо тісто липне до рук, можна змастити їх рослинною олією.
9. Викласти на тісто начинку і щільно заліпити краєчки.
10. Надіслати пиріжки на решітку, попередньо прогрів аерогриль близько 10-15 хвилин.
11. При 200 градусах випікати пиріжки в аерогрилі в домашніх умовах близько 15 хвилин. Краще викладати їх швом вгору.