Листкові пиріжки в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім, як приготувати листкові пиріжки в аерогрилі. Рецепт дуже простий у виконанні. Пиріжки виходять повітряними і ніжними. Рекомендую готувати таке на радість близьким!
Такі пиріжки я готую з листкового тіста. Бажано купувати бездріжджове, хоча сильної різниці в результаті немає. Просто дріжджі, як мені здається, не самий корисний інгредієнт. Начинка у мене була з готового фаршу, хоча цілком може підійти будь-яка інша: грибна, яєчна і т.Д.
- Тісто листкове - 225 грам (бездрожжевое)
- Готовий фарш з цибулею - 500 грам
- Жовток - 1 штука
Тісто розморожуємо і розгортаємо рівним шаром. Розрізаємо його на квадратики, як на фото. База готова.
Викладаємо тісто в формочки, наповнюємо його доверху фаршем. Куточки защипуємо вручну і скроплюємо водою.
Змащуємо пиріжки жовтком, відправляємо їх на нижню решітку аерогрилю. Випікаємо при 200 градусах 15-17 хв.
Їмо пиріжки, поки вони ще гарячі. Смакота незвичайна! вийшли, як домашні! Смачного!