Рецепт Листкові пиріжки з фаршем фото

Листкові пиріжки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 3
Час приготування: 45 хв.

Рекомендую дізнатися, як приготувати листкові пиріжки з фаршем. Рецепт цих пиріжків чудовий - він дозволяє без великих зусиль і дуже швидко приготувати пиріжки, перед якими неможливо встояти.

Опис приготування:

Рецепт приготування листкових пиріжків з фаршем дуже простий, і знати його, на мій погляд, корисно кожному. Зазвичай для приготування по-справжньому класного і смачної страви, тим більше пиріжків, потрібно гарненько попрацювати, проте листкові пиріжки з фаршем - не той випадок. Тут все неймовірно швидко і просто, проте пиріжки виходять такими смачними, що вони просто не можуть не сподобатися. Рекомендую - дуже класні пиріжки. Мене вони підкуповують саме комбінацією неймовірною простоти приготування і чудового результату.

Отже, як приготувати листкові пиріжки з фаршем:

1. Очищену цибулю дрібно натираємо за допомогою терки. Сюди ж додамо фарш, сіль і перець. Отриману масу ретельно перемішуємо.

2. З отримав фаршу робимо ковбаски довжиною приблизно в 6 см і шириною в 3 см.

3. Готове листкове тісто треба рівномірно розкачати в пласт товщиною 4 мм. Розрізаємо його на смужки по 33 см в довжину і 4 см в ширину.

4. Фарш-ковбаску розміщуємо на смужках з тіста так, щоб фарш трохи не доходив до країв тесту.

5. Скручуємо ковбаски таким чином щоб край кожного витка був в сантиметрі від м'ясної начинки, тобто внахлест. Кінці повинні бути підібрані.

6. Викладаємо пиріжки в форму для запікання, змащуємо їх збитим яйцем. Випікаємо в духовці протягом 30 хвилин.

От і все, пиріжки готові. Смачного!


  • Фарш - 250 грам
  • Цибуля ріпчаста - 110 грам
  • Тісто листкове бездрожевое - 300 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Кунжут - 2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка
Рецепт приготування листкових пиріжків з фаршем дуже простий, і знати його, на мій погляд, корисно кожному. Зазвичай для приготування по-справжньому класного і смачної страви, тим більше пиріжків, потрібно гарненько попрацювати, проте листкові пиріжки з фаршем - не той випадок. Тут все неймовірно швидко і просто, проте пиріжки виходять такими смачними, що вони просто не можуть не сподобатися. Рекомендую - дуже класні пиріжки. Мене вони підкуповують саме комбінацією неймовірною простоти приготування і чудового результату.

Отже, як приготувати листкові пиріжки з фаршем:

1. Очищену цибулю дрібно натираємо за допомогою терки. Сюди ж додамо фарш, сіль і перець. Отриману масу ретельно перемішуємо.

2. З отримав фаршу робимо ковбаски довжиною приблизно в 6 см і шириною в 3 см.

3. Готове листкове тісто треба рівномірно розкачати в пласт товщиною 4 мм. Розрізаємо його на смужки по 33 см в довжину і 4 см в ширину.

4. Фарш-ковбаску розміщуємо на смужках з тіста так, щоб фарш трохи не доходив до країв тесту.

5. Скручуємо ковбаски таким чином щоб край кожного витка був в сантиметрі від м'ясної начинки, тобто внахлест. Кінці повинні бути підібрані.

6. Викладаємо пиріжки в форму для запікання, змащуємо їх збитим яйцем. Випікаємо в духовці протягом 30 хвилин.

От і все, пиріжки готові. Смачного!

Схожі рецепти