Листкові пиріжки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую дізнатися, як приготувати листкові пиріжки з фаршем. Рецепт цих пиріжків чудовий - він дозволяє без великих зусиль і дуже швидко приготувати пиріжки, перед якими неможливо встояти.
Рецепт приготування листкових пиріжків з фаршем дуже простий, і знати його, на мій погляд, корисно кожному. Зазвичай для приготування по-справжньому класного і смачної страви, тим більше пиріжків, потрібно гарненько попрацювати, проте листкові пиріжки з фаршем - не той випадок. Тут все неймовірно швидко і просто, проте пиріжки виходять такими смачними, що вони просто не можуть не сподобатися. Рекомендую - дуже класні пиріжки. Мене вони підкуповують саме комбінацією неймовірною простоти приготування і чудового результату.
Отже, як приготувати листкові пиріжки з фаршем:
1. Очищену цибулю дрібно натираємо за допомогою терки. Сюди ж додамо фарш, сіль і перець. Отриману масу ретельно перемішуємо.
2. З отримав фаршу робимо ковбаски довжиною приблизно в 6 см і шириною в 3 см.
3. Готове листкове тісто треба рівномірно розкачати в пласт товщиною 4 мм. Розрізаємо його на смужки по 33 см в довжину і 4 см в ширину.
4. Фарш-ковбаску розміщуємо на смужках з тіста так, щоб фарш трохи не доходив до країв тесту.
5. Скручуємо ковбаски таким чином щоб край кожного витка був в сантиметрі від м'ясної начинки, тобто внахлест. Кінці повинні бути підібрані.
6. Викладаємо пиріжки в форму для запікання, змащуємо їх збитим яйцем. Випікаємо в духовці протягом 30 хвилин.
От і все, пиріжки готові. Смачного!
- Фарш - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 110 грам
- Тісто листкове бездрожевое - 300 грам
- Сіль - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Кунжут - 2 чайних ложки
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
Отже, як приготувати листкові пиріжки з фаршем:
1. Очищену цибулю дрібно натираємо за допомогою терки. Сюди ж додамо фарш, сіль і перець. Отриману масу ретельно перемішуємо.
2. З отримав фаршу робимо ковбаски довжиною приблизно в 6 см і шириною в 3 см.
3. Готове листкове тісто треба рівномірно розкачати в пласт товщиною 4 мм. Розрізаємо його на смужки по 33 см в довжину і 4 см в ширину.
4. Фарш-ковбаску розміщуємо на смужках з тіста так, щоб фарш трохи не доходив до країв тесту.
5. Скручуємо ковбаски таким чином щоб край кожного витка був в сантиметрі від м'ясної начинки, тобто внахлест. Кінці повинні бути підібрані.
6. Викладаємо пиріжки в форму для запікання, змащуємо їх збитим яйцем. Випікаємо в духовці протягом 30 хвилин.
От і все, пиріжки готові. Смачного!