Рецепт Листкові пиріжки з капустою фото

Листкові пиріжки з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Овочі, Капуста, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок, Для дітей, На швидку руку
Випічка, Пиріжки

Любіть несолодке і просту в приготуванні випічку? Тоді цей варіант, як зробити листкові пиріжки з капустою будуть дуже до речі. Побалуйте себе смачненьким до чаю.

Дуже зручно готувати листкові пиріжки з капустою в домашніх умовах з уже готової капусти, тоді час на весь процес помітно скорочується. Відмінним варіантом буде взяти свіжу і квашену капусту, тоді начинка буде більш пікантною.

  • Тісто листкове - 500 грам
  • Капуста - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Жовток - 1 штука
листкові пиріжки з капустою - фото крок 1
1. Для початку розповім трохи про те, як приготувати начинку. На сковороду налийте олію і розігрійте. Очистіть цибулю і подрібніть. Викладіть і обсмажте до прозорості. Очищену і терту на дрібній тертці моркву відправте слідом. Нашинкуйтекапусту, викладіть на сковороду. Додайте сіль і перець, томатну пасту і трохи водички. Гасіть до готовності на середньому вогні. У міру необхідності додавайте воду, але в рецепт приготування листкових пиріжків з капустою використовується суха начинка без рідини.
листкові пиріжки з капустою - фото крок 2
2. На присипану борошном поверхню викладіть тісто. Якщо ви хочете отримати повітряні пірожочкі, тоді можна розкачати його трохи або зовсім не робити цього. Якщо ви хочете, щоб тісто було більш тонкий, то розкачайте його, збільшивши приблизно в два рази. Наріжте однаковими квадратами або прямокутниками, а залежно від того, якої форми будуть ваші листкові пиріжки.
листкові пиріжки з капустою - фото крок 3
3. Викладіть в центр начинку (стежте, щоб вона не потрапила на краю, інакше листкові пиріжки з капустою в домашніх умовах буде складно зліпити) і akkuratno кінець палиці, надаючи бажану форму. Викладіть на деко, змащений маслом або застелений пергаментом.
листкові пиріжки з капустою - фото крок 4
4. Щоб пірожочкі були більш рум'яними їх можна змастити збитим жовтком перед запіканням. Додатково можна присипати жменею кунжуту, наприклад.
Надішліть деко в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте до готовності.
Ось така краса виходить в результаті - швидко, смачно і ситно. Пригощайтеся!

Схожі рецепти