Рецепт Листкові пиріжки з фаршем і овочами фото

Листкові пиріжки з фаршем і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, М'ясо, Молочні продукти, Сир, Фарш, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка

Prigotovim gusariki. Цікава назва, що? Але у цієї страви не тільки назва цікаве, але і процес приготування оригінальний. А який смачною і ситної виходить випічка! … Вам сподобається!

Сьогодні я розповім вам, як приготувати листкові пиріжки з фаршем і овочами. Назва у цієї смачної страви оригінальне і цікаве - гусарікі. Випічка нагадує чи то слойку, то чи відкритий пиріжок. Але готувати її зовсім нескладно. А з начинкою можна експериментувати і додавати інгредієнти на свій смак. М'які, соковиті і ароматні гусарікі сподобаються всім членам вашої родини, а дітей можна підключити до формування цих пиріжків.

  • Фарш - 500 грам
  • Мал - 1/2 склянки
  • Морква - 1 штука
  • Болгарський перець - 1/2 штуки
  • Зелена цибуля - 1/4 пучка
  • Яйце - 2 штуки(1- в фарш)
  • Сир - 50 грам
  • Стебла селери - 1-2 штук
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 2-3 Щепоток
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Без дріжджове листкове тісто - 500 грам
листкові пиріжки з фаршем і овочами - фото крок 1
Насамперед дістанемо бездріжджове листкове тісто з морозилки і відварити рис.
листкові пиріжки з фаршем і овочами - фото крок 2
Пару хвилин обсмажуємо на рослинному маслі селера, порізаний невеликими шматочками. Додаємо дрібно нарізаний болгарський перець і теж смажимо, помішуючи, 1-2 хвилини.
листкові пиріжки з фаршем і овочами - фото крок 3
Морквину тремо на дрібній тертці і додаємо на сковороду до інших овочів.
листкові пиріжки з фаршем і овочами - фото крок 4
Через 3 хвилини додаємо дрібно нарізану зелену цибулю, перемішуємо і смажимо 1-2 хвилини. А потім прибираємо з вогню і ставимо остигати.
листкові пиріжки з фаршем і овочами - фото крок 5
Тим часом в фарш додаємо яйце, сіль і перець. Добре все вимішуємо.
листкові пиріжки з фаршем і овочами - фото крок 6
Тепер додаємо до фаршу рис і овочеву суміш. Добре все перемішуємо.
листкові пиріжки з фаршем і овочами - фото крок 7
Фарш готовий, приступимо до тесту. Готове тісто потрібно тонко розкачати, а потім розрізаємо його на 12 прямокутників.
листкові пиріжки з фаршем і овочами - фото крок 8
В 6 прямокутниках робимо круглий отвір склянкою чи формою.
листкові пиріжки з фаршем і овочами - фото крок 9
На інші прямокутники викладаємо фарш, а потім накриваємо прямокутником з отвором.
листкові пиріжки з фаршем і овочами - фото крок 10
Виделкою акуратно защипуємо краю. Потім викладаємо гусарікі на деко, змащуємо кожен збитим яйцем.
листкові пиріжки з фаршем і овочами - фото крок 11
Зверху посипаємо тертим сиром, відправляємо гусарікі в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин. Готові гусарікі подавайте зі свіжою зеленню і овочами.

Схожі рецепти