Рецепт Листкові пиріжки на сніданок фото

Листкові пиріжки на сніданок
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Молочні продукти, Фрукти, Вершковий сир, Сир, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На швидку руку, На сніданок
Випічка, Солодке, Страви з начинкою, Пиріжки

Під час сніданку можна побалувати себе чимось смачним, тому розповім, як приготувати листкові пиріжки на сніданок, дуже простий, але від цього не менш смачний варіант випічки з ягодами і фруктами.

День найкраще починати з чогось смачного і солодкого, щоб підняти настрій собі і своїм близьким. Листкові пиріжки на сніданок - відмінний варіант такого сніданку, особливо смачні вони з гарячим шоколадом або молочним коктейлем. В якості прикраси ви можете взяти будь-які фрукти і ягоди, наприклад, додати грушу, сливи або абрикоси. Злегка солонуватий сир надає особливу родзинку цієї випічці, тому обов'язково використовуйте його для приготування крему.

  • Листкове тісто - 500-700 грам
  • Вершковий сир - 170 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 2 чайних ложки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Збите яйце - 1 штука
  • Фрукти та ягоди - 1 Склянка (будь-які за смаком)
листкові пиріжки на сніданок - фото крок 1
1. Листкове тісто вийміть з упаковки і злегка розкачайте качалкою. Потім виріжте кола склянкою, це будуть наші пиріжки. На кожному колі за допомогою склянки трохи менше діаметром видавіть ще одне коло.
листкові пиріжки на сніданок - фото крок 2
2. Приготуйте крем: вершковий сир добре змішайте з цукром, цедрою лимона, лимонним соком і ваніліном. Нанесіть крем за допомогою ложки в центр кожного пиріжка.
листкові пиріжки на сніданок - фото крок 3
3. Далі наріжте фрукти і ягоди на невеликі шматочки і прикрасьте ними пиріжки (у мене це нектарин, полуниця і вишня). Злегка збитим яйцем змастіть краю пиріжків і присипте їх цукром, щоб потім утворилася хрустка скоринка.
листкові пиріжки на сніданок - фото крок 4
4. Випікайте пиріжки на застеленому пергаментним папером деку в розігрітій до 200 градусів духовці 10-15 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти