Сніданок «листкові сердечка» Валентинов з Дня
(покроковий рецепт з фото)
Смачна і проста закуска "листкові сердечка" на Валентинів день готується на раз, два, три. Вона хороша і для романтичної вечері, і на кожен день. Ділюся з вами, як випічку приготувати.
Добре, коли в морозилці зберігається упаковка листкового тіста, адже з ним можна приготувати безліч смачних страв: від закусок - до десертів. Ось і цю закуску можна приготувати з будь-яким м'ясом або з овочами гриль для вегетаріанської версії. А для десерту - з сиром і шматочками шоколаду або нутелою, цукром з корицею і т.Д.
- Тісто листкове готове - 1 штука (упаковка)
- Сир "філадельфія" - 100 грам (або м'який сир)
- Шинка варена - 100 грам
1. Розкачайте листкове тісто в прямокутний пласт і розділіть його навпіл.
2. Одну половину змастіть сиром і розкладіть тонкі пласти шинки.
3. Пласт з начинкою накрийте іншою половиною тесту і наріжте смужками.
4. Поверніть смужки в спіральки.
5. З'єднайте спіральки у формі сердечка, кінці скріпіть зубочисткою.
6. Викладіть на деко, покрите папером для випічки, і випікайте в попередньо нагрітій до 180 градусів духовці (з конвекцією) близько 15-20 хвилин.
7. Дайте охолонути, видаліть зубочистки і подавайте закуску на стіл. Смачного!