Квашена капуста за 3 дня
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 дн. 1 г. 0 хв.
Квашена капуста за 3 дня не призначена для зберігання всю зиму. Такий рецепт підходить для тих, хто любить пробувати нові варіанти квашеної капусти протягом зимового періоду. Беріть на замітку!
Опис приготування:
Зверніть увагу на кількість солі. Після доби квашення, спробуйте виділився сік, буває, що він не досить солоний, тоді зверху присолите пару пучками солі і проткніть ножем всю капусту, далі накрийте і поставте до завершення процесу.
- Капуста білокачанна - 500 грам
- Морква - 50 грам
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Вода - 50 мілілітрів
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Капусту тонко нашаткуйте, моркву натріть на крупній тертці. Перекладіть в чашу.
У воді розмішайте мед.
До овочів додайте сіль, лавровий лист, насіння кропу. Перемішайте. Влийте медову воду. Ще раз перемішайте.
Перекладіть в тару.
Зверху поставте гніт і залиште в такому вигляді в кімнатних умовах на 3 дня. На наступний день, обов'язково зробіть кілька проколів.
Після закінчення часу капусту приберіть в холодильник, дайте настоятися 1 годину і можна подавати до столу.
Після закінчення часу капусту приберіть в холодильник, дайте настоятися 1 годину і можна подавати до столу.
При подачі полийте ароматним маслом. Смачного!