Квашена капуста за 3 дня
(покроковий рецепт з фото)
Квашена капуста за 3 дня не призначена для зберігання всю зиму. Такий рецепт підходить для тих, хто любить пробувати нові варіанти квашеної капусти протягом зимового періоду. Беріть на замітку!
Зверніть увагу на кількість солі. Після доби квашення, спробуйте виділився сік, буває, що він не досить солоний, тоді зверху присолите пару пучками солі і проткніть ножем всю капусту, далі накрийте і поставте до завершення процесу.
- Капуста білокачанна - 500 грам
- Морква - 50 грам
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Вода - 50 мілілітрів
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Капусту тонко нашаткуйте, моркву натріть на крупній тертці. Перекладіть в чашу.
У воді розмішайте мед.
До овочів додайте сіль, лавровий лист, насіння кропу. Перемішайте. Влийте медову воду. Ще раз перемішайте.
Перекладіть в тару.
Зверху поставте гніт і залиште в такому вигляді в кімнатних умовах на 3 дня. На наступний день, обов'язково зробіть кілька проколів.
Після закінчення часу капусту приберіть в холодильник, дайте настоятися 1 годину і можна подавати до столу.
Після закінчення часу капусту приберіть в холодильник, дайте настоятися 1 годину і можна подавати до столу.
При подачі полийте ароматним маслом. Смачного!