Рецепт Ніжний торт «казка» до Дня Всіх закоханих фото

Ніжний торт «казка» до Дня Всіх закоханих
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Мак, Горіхи
ПП рецепти
На святковий стіл, День закоханих
Випічка, Торти

Цей ніжний, красивий і смачний торт стане відмінним доповненням до ваших зізнань у коханні. Обов'язково спробуйте приготувати для своєї другої половинки, і Ваш вечір стане ніжним і солодким.

Романтичний вечір - це не тільки цікаві гарячі страви. Як щодо десерту? Пропоную рецепт, як приготувати ніжний торт "казка" до Дня всіх закоханих. Вам сподобається!

  • Мука - 100 грам
  • Яйця - 5 штук
  • Цукор - 2, 5 склянки (для коржів і крему)
  • Крем - 360 грам
  • Мак - 50 грам
  • Горіх грецький - 100 грам
  • Родзинки - 100 грам
  • Какао-порошок - 2 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 6 Ст. Ложок (для тіста і крему)
  • Сода - 3 чайних ложки
  • Сіль - За смаком (для тіста)
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Молоко - 0, 5 мілілітра
  • Ваніль - 1 грам (за смаком)
ніжний торт
Насамперед приготуйте тісто для коржів. Для цього змішайте три яйця з 300 грамами цукру і сметаною, додайте туди 3 чайні ложки соди, отриману масу гарненько збийте міксером.
ніжний торт
Акуратно висипте 300 грам борошна з ложкою крохмалю, добре вимішайте тісто лопаткою.
ніжний торт
Розділіть отримане тісто на три рівні частини, в першу частину додайте 50 грам маку.
ніжний торт
По-друге - 100 грам родзинок.
ніжний торт
У третю - 2 столові ложки какао-порошку і 100 грам подрібнених волоських горіхів.
ніжний торт
Коржі потрібно випікати кожен окремо. Печуться вони в добре розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин.
ніжний торт
Поки випікаються коржі, займіться приготуванням заварного крему. Для цього змішайте в каструлі два курячих яйця, стакан цукру і три столові ложки кукурудзяного крохмалю.
ніжний торт
В отриману масу тоненькою цівкою влийте молоко, одночасно збиваючи крем міксером.
ніжний торт
Практично готовий крем поставте на повільний вогонь, доведіть його до кипіння, після чого трохи остудіть, додайте 200 грам вершкового масла і знову збийте міксером.
ніжний торт
Готовий крем приберіть в холодне місце на кілька годин.
ніжний торт
Після того як всі три коржа спечуть, зріжте у них тверді краю і приступайте до формування торта. Кожен корж потрібно ретельно промазати кремом.
ніжний торт
Зверху торт також потрібно промазати залишками заварного крему і прикрасити його на свій розсуд. Свій торт я прикрашала бісквітної крихтою, отриманої шляхом подрібнення залишків від коржів. Також з них я вирізала своє визнання в любові.
ніжний торт
Готовий торт повинен настоятися в холодильнику. Найкраще готувати його з вечора, тоді на наступний ранок він буде просто танути в роті!

Схожі рецепти