Пиріжки смажені у фритюрі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Якщо я готую пиріжки, то завжди смажу їх в киплячій олії. Виходить набагато смачніше печених пиріжків, до того ж такі пироги довше залишаються м'якими. Знайомтеся з моїм рецептом!
Опис приготування:
Дуже раджу використовувати саме мій рецепт для приготування пиріжків, так як тісто тут виходить дуже смачним і простим в приготуванні.
- Борошно - 400 грам (тісто)
- Дріжджі сухі - 11 грам (тісто)
- Сіль - 1/4 чайних ложки (тісто )
- Цукор - 1 Чайна ложка (тісто)
- Кефір - 200 мілілітрів (тісто)
- Масло рослинне - 100 мілілітрів (тісто)
- Яблуко - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 30 грам
- Капуста - 400 грам
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Яйце куряче варене - 1 штука
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте борошно, розпушувач, цукор, сіль і дріжджі - дочекайтеся реакції.
Додайте теплий кефір і масло. Замісити тісто.
Накрийте плівкою і приберіть в тепло на годину.
Для начинки яблука наріжте кубиком і тушкуйте разом з вершковим маслом і цукром до м'якості.
Для другої начинки нашинкуйтекапусту і обсмажте до м'якості. Додайте натерте яйце.
Формуйте пиріжки, додаючи начинку.
Обсмажуйте в киплячій олії.
Смачного!