Рецепт Пиріжки смажені у фритюрі фото

Пиріжки смажені у фритюрі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо я готую пиріжки, то завжди смажу їх в киплячій олії. Виходить набагато смачніше печених пиріжків, до того ж такі пироги довше залишаються м'якими. Знайомтеся з моїм рецептом!

Опис приготування:

Дуже раджу використовувати саме мій рецепт для приготування пиріжків, так як тісто тут виходить дуже смачним і простим в приготуванні.

  • Борошно - 400 грам (тісто)
  • Дріжджі сухі - 11 грам (тісто)
  • Сіль - 1/4 чайних ложки (тісто )
  • Цукор - 1 Чайна ложка (тісто)
  • Кефір - 200 мілілітрів (тісто)
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів (тісто)
  • Яблуко - 2 штуки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Капуста - 400 грам
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Яйце куряче варене - 1 штука
пиріжки смажені у фритюрі - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
пиріжки смажені у фритюрі - фото крок 2
Змішайте борошно, розпушувач, цукор, сіль і дріжджі - дочекайтеся реакції.
пиріжки смажені у фритюрі - фото крок 3
Додайте теплий кефір і масло. Замісити тісто.
пиріжки смажені у фритюрі - фото крок 4
Накрийте плівкою і приберіть в тепло на годину.
пиріжки смажені у фритюрі - фото крок 5
Для начинки яблука наріжте кубиком і тушкуйте разом з вершковим маслом і цукром до м'якості.
пиріжки смажені у фритюрі - фото крок 6
Для другої начинки нашинкуйтекапусту і обсмажте до м'якості. Додайте натерте яйце.
пиріжки смажені у фритюрі - фото крок 7
Формуйте пиріжки, додаючи начинку.
пиріжки смажені у фритюрі - фото крок 8
Обсмажуйте в киплячій олії.
пиріжки смажені у фритюрі - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти