Рецепт Пиріжки «Меттерних» фото

Пиріжки «Меттерних»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Шинка
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Пиріжки

Рецепт родом з традиційної австрійської кухні. Відкриті пиріжки з начинкою з зеленої цибулі, шинки і яйця. Іноді в пиріжки додають рис, але я обійшовся без нього. Спробуйте, пиріжки - супер!

Перед вами простий рецепт приготування пиріжків "меттерніх" . У класичному рецепті використовується відварений рис, я замінив його шинкою (вибачте? вегетаріанці), вийшло навіть краще! Ці ж пиріжки іноді подаються до столу разом з традиційним австрійським супом, так би язикати - разом смачніше!

Гарного вам дня!

  • Борошно пшеничне - 250 грам
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Дріжджі - 7 грам
  • Вода - 150 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Цибуля зелена - 1 штука (пучок)
  • Яйця - 5 штук
  • Шинка - 150 грам
пирожки
Приготуємо тісто. У просіяне борошно додайте цукор, сіль і порізане шматочками вершкове масло. Перемішайте, в серединці зробіть поглиблення і додайте туди дріжджі і воду. Замішуємо тісто, залишаємо його під плівкою на 30 хвилин.
пирожки
Підготуйте інгредієнти для начінкі.Яйця відваріть в круту.
пирожки
Натріть яйця і шинку на тертці, цибулю дрібно наріжте. Перемішайте інгредієнти і посоліть за смаком.
пирожки
Розділіть тісто на кілька рівних частин. Розкачайте кожну частину в коржик. Зробіть невеликі бортики по краях коржів і залиште їх під плівкою на 30 хвилин.
пирожки
Через 30 хвилин кладемо в коржі начинку, змащуємо їх яйцем і відправляємо в духовку на деко, застелений папером для випічки. Випікайте 30 хвилин, температура 200 градусів.
пирожки
Смачного!

Схожі рецепти