Суп Меттерних
(покроковий рецепт з фото)
Суп готується за допомогою мультиварки. Виходить досить густим і ситним.
Присмак у супу трішечки солодкуватий, завдяки наявності тут сухий паприки. Меттерніх вариться всього 1 час!
До вашої уваги, простий рецепт приготування супу Меттерніх. Я готував цей суп в мультиварці, хоча можна варити і в звичайній каструлі на плиті. Суп виходить дуже густим і наваристим, завдяки достатку компонентів. Приправи та спеції кладіть, виходячи з особистих переваг. Хай щастить!
- Бекон - 60 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Свинина - 150 грам
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Картопля - 2 штуки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Бульйон - 2 склянки
- Помідори - 2 штуки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Паприка солодка - 1 Чайна ложка
Наріжте дрібно: бекон, ріпчаста цибуля, зубчик часнику. Обсмажте інгредієнти в чаші мультиварки, Режим "пучок & Quot.
Поріжте кубиками свинину і помідори, додайте їх в чашу. Також кладемо томатну пасту, щіпку паприки, а зверху заливаємо цю справу двома чашками бульйону. Переводимо мультиварку в режим "суп" .
Через 20-25 хвилин закладаємо порізану кубиками картоплю, розведену в малій кількості води борошно, сіль, перець і лимонний сік. Варимо до готовності картоплі.
Смачного!