Рецепт Пиріжки «Burekas» фото

Пиріжки «Burekas»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир, Бринза, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Страви з начинкою, Пиріжки

Patty "бурекас" - відмінний варіант швидкого і ситного перекусу, приготованого з пісочно-листкового тіста. Такі пиріжки - традиційна турецька і ізраїльська випічка, схожа на російські пиріжки.

Patty "бурекас" схожі на російські пиріжки, але робляться зазвичай з листкового тіста і випікають завжди в печі. Особливо популярний цей вид випічки в Ізраїлі. Такі пиріжки можна приготувати з сирною, овочевий або грибною начинкою, а подавати їх можна з йогуртом або томатним соусом. Подивіться, як приготувати пиріжки "бурекас", вони відмінно підходять в якості перекусу на роботі, а завдяки сиру вони виходять ситними і дуже смачними.

  • Борошно - 500 грам
  • Оливкова олія - 100 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Бринза - 180 грам
  • Сир - 180 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Вода - 120 мілілітрів
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Жовток - 1 штука
  • Курине яйце - 1 штука
  • Насіння кунжуту - 1-2 Ст. Ложок
Patty
2. Замісити еластичне тісто, загорніть його в плівку і відправте в холодильник на 30 хвилин. Тісто розкачати в тонкий пласт товщиною 3-4 мм і виріжте з нього кружечки діаметром 10 см.
Patty
4. Викладіть пиріжки на застелений пергаментним папером деко, змастіть злегка збитим яйцем і посипте кунжутом. Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 25-30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти