Пиріг з щуки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили побалувати ситної випічкою своїх домочадців в найближчі вихідні, то придивіться до цього рецепту пирога з щуки. Це не просто випічка, а справжнісіньке повноцінне блюдо!
Придивіться до цього апетитного рецепту пирога з щуки. У ньому використовується дріжджове тісто. Поки воно підходить, є час зайнятися начинкою: підготувати щуку, зварити рис, нарізати цибулю. Всі інгредієнти прості і доступні. Часу на приготування доводиться затратити досить багато, але результат того вартий, адже пиріг виходить особливо смачним.
- Борошно - 7 склянок
- Вода або молоко - 2 склянки
- Масло рослинне - 100 грам (або вершкове)
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Дріжджі сухі активні - 11 грам
- Щука - 1, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
- Перець мелений чорний - 0, 5 чайних ложки
- Мал - 300 грам
- Сухарі товчені - 3 Ст. Ложки
1. У теплому молоці розведіть дріжджі. Всипте цукор і сіль, додайте яйця. Злийте масло postnoe. З'єднайте з просіяного борошном. Все ретельно перемішайте ложкою.
2. Замісити тісто. Слідкуйте, щоб воно було не тугим. Покладіть його в глибоку миску. Поставте в тепло на 1-1, 5 годину.
3. Поки тісто піднімається, підготуйте рис. Промийте крупу в холодній воді кілька разів. Перекладіть рис в каструлю з холодною водою. Після того як рис закипить, зменшіть вогонь. Варіть на малому вогні протягом 20 хвилин. Після приготування охолодіть.
4. Підготовлене філе щуки поріжте на невеликі шматки. Додати сіль. Додайте за смаком перець. Залиште хвилин на 20. Дрібно наріжте очищену цибулю.
5. Збільшилася в 2 рази тісто викладіть на поверхню столу, присипаного борошном. Злегка вимісити. Сформуйте 2 подія.
6. Розкачайте кожну кулю в пласт товщиною 1 см. Викладіть один пласт на деко, змащений маслом.
7. На пласт тіста покладіть і розподіліть рівномірно рис, зверху - Просолов шматочки щуки, посипте нарізаною цибулею, лаврушкой, поперчіть за смаком, збризніть рослинним маслом.
8. Накрийте другим тонко розкотив пластом. Кінець кліпу. Залиште на 5-7 хвилин. За бажанням прикрасьте квітами з тіста. Змастіть маслом. Присипте панірувальними сухарями.
9. У заздалегідь розігрітій до 210-220 градусів духовці випікайте пиріг протягом однієї години. Після чого дістаньте пиріг і покладіть його на кілька шарів паперу. Накрийте вологим рушником. Тепер, коли ви знаєте, як приготувати пиріг з щуки, остудіть його і угощайтесь.