Рецепт Пиріг з щуки фото

Пиріг з щуки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Щука
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 12
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо ви вирішили побалувати ситної випічкою своїх домочадців в найближчі вихідні, то придивіться до цього рецепту пирога з щуки. Це не просто випічка, а справжнісіньке повноцінне блюдо!

Опис приготування:

Придивіться до цього апетитного рецепту пирога з щуки. У ньому використовується дріжджове тісто. Поки воно підходить, є час зайнятися начинкою: підготувати щуку, зварити рис, нарізати цибулю. Всі інгредієнти прості і доступні. Часу на приготування доводиться затратити досить багато, але результат того вартий, адже пиріг виходить особливо смачним.

  • Борошно - 7 склянок
  • Вода або молоко - 2 склянки
  • Масло рослинне - 100 грам (або вершкове)
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Дріжджі сухі активні - 11 грам
  • Щука - 1, 5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
  • Перець мелений чорний - 0, 5 чайних ложки
  • Мал - 300 грам
  • Сухарі товчені - 3 Ст. Ложки
пиріг з щуки - фото крок 1
1. У теплому молоці розведіть дріжджі. Всипте цукор і сіль, додайте яйця. Злийте масло postnoe. З'єднайте з просіяного борошном. Все ретельно перемішайте ложкою.
пиріг з щуки - фото крок 2
2. Замісити тісто. Слідкуйте, щоб воно було не тугим. Покладіть його в глибоку миску. Поставте в тепло на 1-1, 5 годину.
пиріг з щуки - фото крок 3
3. Поки тісто піднімається, підготуйте рис. Промийте крупу в холодній воді кілька разів. Перекладіть рис в каструлю з холодною водою. Після того як рис закипить, зменшіть вогонь. Варіть на малому вогні протягом 20 хвилин. Після приготування охолодіть.
пиріг з щуки - фото крок 4
4. Підготовлене філе щуки поріжте на невеликі шматки. Додати сіль. Додайте за смаком перець. Залиште хвилин на 20. Дрібно наріжте очищену цибулю.
пиріг з щуки - фото крок 5
5. Збільшилася в 2 рази тісто викладіть на поверхню столу, присипаного борошном. Злегка вимісити. Сформуйте 2 подія.
пиріг з щуки - фото крок 6
6. Розкачайте кожну кулю в пласт товщиною 1 см. Викладіть один пласт на деко, змащений маслом.
пиріг з щуки - фото крок 7
7. На пласт тіста покладіть і розподіліть рівномірно рис, зверху - Просолов шматочки щуки, посипте нарізаною цибулею, лаврушкой, поперчіть за смаком, збризніть рослинним маслом.
пиріг з щуки - фото крок 8
8. Накрийте другим тонко розкотив пластом. Кінець кліпу. Залиште на 5-7 хвилин. За бажанням прикрасьте квітами з тіста. Змастіть маслом. Присипте панірувальними сухарями.
пиріг з щуки - фото крок 9
9. У заздалегідь розігрітій до 210-220 градусів духовці випікайте пиріг протягом однієї години. Після чого дістаньте пиріг і покладіть його на кілька шарів паперу. Накрийте вологим рушником. Тепер, коли ви знаєте, як приготувати пиріг з щуки, остудіть його і угощайтесь.

Схожі рецепти