Пиріг з повидлом з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
До чаю смачний пиріжок замінить вам будь-які покупні солодощі: проста домашня випічка, порадуйте домочадців за допомогою цього легкого рецепта пирога з повидлом з листкового тіста!
Для приготування пирога з повидлом з листкового тіста нам знадобиться пачка готового тіста і ваше улюблене повидло. У мене було порічкове повидло, я його ще присипала цукром, а то саме по собі воно було кислуватим. Готується пиріг дуже швидко, переконайтеся в цьому самі!
- Пачка листкового тіста - 1 штука
- Povidlo - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Якщо тісто заморожене, необхідно розморозити його.
Два пласта тіста розкачати. Деко застеліть пергаментним папером.
Викладіть на деко один пласт тіста.
Викладіть на деко один пласт тіста.
Змастіть його рівномірно повидлом. За смаком можете присипати цукром, але дивитеся не перегладіть майбутній пиріг.
Другий пласт тесту теж розкачайте і поріжте на смужки, вони не повинні бути занадто товстими.
По діагоналі накрийте пиріг смужками.
Якщо у вас є залишки тіста, обрізки, можете зробити прикраси для пирога.
Якщо у вас є залишки тіста, обрізки, можете зробити прикраси для пирога.
Я, наприклад, зробила такі ось квіточки і прикрасила ними пиріг зверху.
Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Як тільки пиріг підрум'яниться, виймайте його, він готовий.
Готовий пиріг з повидлом з листкового тіста подавайте до чаю, присипавши з цукровою пудрою. Смачного!