Пиріг з повидлом з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий рецепт пирога з повидлом з дріжджового тіста вам точно сподобається! виходить ошатний, красивий і дуже смачний варіант випічки, яку навіть гостям не соромно подати на свято!
Впевнена, вам сподобається цей рецепт! А як приготувати пиріг з повидлом з дріжджового тіста, розповім прямо зараз! Це дуже просто. Єдине, що потрібно, так це дочекатися, поки тісто підніметься, а в іншому ж це досить простий рецепт. Рекомендую!
- Борошно - 350 грам
- Цукор - 40 грам
- Вершкове масло - 25 грам
- Дріжджі - 6 грам
- Варення - 400 грам
- Яйце - 1 штука
1
Для тесту розведемо дріжджі в теплій воді, потім додамо цукор і почекаємо, поки не з'явиться піна. Після цього додамо борошно і розтоплене масло, вимішати однорідне тісто і залишаємо його на годину в теплому місці, щоб воно підійшло. Потім ділимо на дві частини: побільше і поменше. Розкачати більшу частину.
2
Тісто помістимо на деко, змащений маслом. Формуємо з тіста невисокі бортики. І зверху рясно змазати тісто варенням, не чіпаючи бортики.
3
Той шматочок тесту, який поменше, розкачати в тонкий пласт і розрізати на багато смужок.
4
Розмістимо смужки тесту "кошиком", смажена збитим яйце і відправимо запікатися в духовку, розігріту до 200 градусів, приблизно на півгодини.
5
От і все! Такий гарний і рум'яний пиріг вийде. Смачного!