Рецепт Пиріг з «п'яною» грушею фото

Пиріг з «п'яною» грушею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Груша
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Випічка з фруктами - це завжди просто і дуже смачно. Я пропоную на замітку дуже класний рецепт, Котрий, обов'язково сподобається всім, хто любить урізноманітнити солоденьке алкоголем Спробуйте!

Опис приготування:

Покажу, як приготувати пиріг з"п'яною" грушею на хрусткому пісочному тісті. Особливість його ще і в тому, що він присипаний крихтою, але не просто з тіста, а з додаванням вівсяних пластівців. Виходить дуже здорово! Груша в поєднанні зі спеціями виходить дивно ароматної і нереально смачною. Повторити хоча б раз точно варто!

  • Борошно - 1 1/4 склянки (тісто)
  • Цукор - 1 Чайна ложка (тісто)
  • Сіль - 1/2 чайних ложки (тісто)
  • Вершкове масло - 110 грам (тісто)
  • Кефір - 1/4 склянки (тісто)
  • Груша - 6-7 штук
  • Лимон - 1 штука
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Коричневий цукор - 2/3 склянки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Бурбон - 100 мілілітрів
  • Сіль і спеції - За смаком (мускатний горіх, імбир, кардамон, чорний перець)
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 3/4 склянки (крихта)
  • Вівсяні пластівці - 3/4 склянки (крихта)
  • Цукор - 2/3 склянки (крихта)
  • Вершкове масло - 6 Ст. Ложок (крихта)
  • Горіхи - 1/2 склянки (крихта)
пиріг з
1. Насамперед потрібно замісити тісто. Для цього в глибокій мисці з'єднайте борошно, сіль і цукор. Додайте нарізане шматочками холодне масло, розімніть швидко в крихту. Влийте холодний кефір, замісіть тісто і приберіть його в холодильник на годину. Тим часом вимийте і висушіть груші.
пиріг з
2. Наріжте грушу тонкими скибочками, з'єднайте з цукром і соком лимона. Поставте на вогонь і млоїте трохи до м'якості.
пиріг з
3. Наполягати бурбон, додайте борошно, коричневий цукор і спеції. Ретельно перемішайте. Тісто розкачати і викласти у жароміцних форму.
пиріг з
4. З'єднайте всі інгредієнти крихти: борошно, пластівці, масло і подрібнені горіхи. Додайте пару ложок крихти до груші.
пиріг з
5. Викладіть начинку на корж рівним шаром.
пиріг з
6. Присипте крихтою і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.
пиріг з
7. Запікайте пиріг з"п'яною" грушею близько години до рум'яності. Перед подачею трохи остудіть і при бажанні доповніть збитими вершками.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти