Пиріг з грушею без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися рецептом смачного пирога з начинкою з груш. Рецепт простий, інгредієнти доступні, навіть посуду для приготування необхідний мінімум. Для тих, хто хоче готувати смачно, швидко і легко.
Дуже зручно готувати тісто для пирога в формі, в якій будемо випікати. У мене пшеничне цільнозернових мука. Можна використовувати вівсяну або пшеничну муку. Груша соковита, тому до цукровій пудрі додаю трохи крохмалю, але якщо сік з груші не випливає, можна обійтися тільки цукровою пудрою.
- Борошно цільнозернове - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль - 0, 5 чайних ложки
- Настоянка ванілі - 1 Ст. Ложка
- Груші - 2 штуки
Підготуємо інгредієнти.
У форму для випічки насипте цельнозерновую борошно і дрібку солі.
Додайте цукор і настойку ванілі. Можна коньяк або будь-яку іншу настоянку на ваш вибір.
Додайте вершкове масло.
Всі інгредієнти розімніть виделкою і перемішайте до стану крихти.
Тісто розподіліть рівномірним шаром по дну форми, залишаючи невеликі бортики по всьому периметру.
Грушу нарізаємо скибочками і викладаємо на тісто.
Цукрову пудру з'єднайте з крохмалем. Цією сумішшю посипте груші.
Запікайте пиріг 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Пиріг з грушею готовий. Приємного чаювання.