Рецепт Пиріг з грушею і шоколадом фото

Пиріг з грушею і шоколадом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Шоколад , Груша
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Дуже ніжний, тане в роті пиріг, який обов'язково варто приготувати! Зупинитися на одному шматочку просто неможливо! А набір інгредієнтів гранично простий! Пригощайтеся!

Опис приготування:

Пиріг можна приготувати як в мультиварці, так і в духовці. Якщо у вас під рукою немає шоколадних крапель, то можна натерти темний шоколад на крупній тертці і використовувати його. Як приготувати пиріг з грушею і шоколадом, дивіться в покроковому рецепті.

  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - щіпка
  • Груша - 2 штуки
  • Шоколадні краплі - 50 грам
пиріг з грушею і шоколадом - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти, включаючи борошно, розпушувач тіста, ванілін і сіль.
пиріг з грушею і шоколадом - фото крок 2
Рослинна олія і одне яйце збийте міксером на великій швидкості до білої пишної маси.
пиріг з грушею і шоколадом - фото крок 3
Решта яйця збийте з цукром і ваніліном 4-5 хв.
пиріг з грушею і шоколадом - фото крок 4
З'єднайте 2 яєчні суміші і перемішайте лопаткою або міксером на низькій швидкості. Борошно з'єднайте з розпушувачем і просійте. Потім акуратно лопаткою вмішайте в тісто рухами від низу до верху.
пиріг з грушею і шоколадом - фото крок 5
Груші помийте і очистіть від шкірки і серцевини. Наріжте невеликими кубиками, разом з шоколадними краплями умішайте в тісто.
пиріг з грушею і шоколадом - фото крок 6
Чашу мультиварки або форму для випічки 22-24 см. Змастіть рослинною олією, викладіть тісто. В мультиварці випікати на режимі"Випічка" 60-65 хвилин. В духовці - 40-45 хвилин при температурі 180 градусів. Перевіряйте пиріг дерев'яною шпажкою.
пиріг з грушею і шоколадом - фото крок 7
Пиріг готовий! Дайте йому постояти в формі 10-15 хв., потім акуратно переверніть на блюдо. Він виходить дуже ніжним і смачним, як в теплом, так і в холодному вигляді. Запрошуйте всіх в чаю зі свіжою м'ятою.
пиріг з грушею і шоколадом - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти