Рецепт Пиріг з грушею фото

Пиріг з грушею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Груша
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную рецепт приготування пирога з грушею. Випічка смачна, ароматна, ніжна і при цьому неймовірно просто готується. Спробуйте, не пошкодуєте. Це і справді відмінний рецепт, завжди виручає!

Опис приготування:

Хочу вам розповісти, як приготувати пиріг з грушею в домашніх умовах. Це хороше доповнення до чаю або кави, але особисто я найбільше люблю його готувати і подавати, коли на дворі спекотне літо, на столі стоять квіточки, а душа так і просить свята. Спробуйте, смачно!

  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Борошно - 500 грам
  • Молоко - 100 грам
  • Груші - 5-6 штук
  • Лимони - 1-2 штук (тільки цедра і сік)
  • Яйця - 2 штуки
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
пиріг з грушею - фото крок 1
1. Груші моєму, обсушуємо, знімаємо шкірку, видаляємо сердцевинки.
пиріг з грушею - фото крок 2
2. Щоб вони не потемніли, поливаємо лимонним соком. Зробимо тісто: змішаємо розм'якшене масло з цукром, перетираем, поступово додаючи всі інгредієнти, крім цукрової пудри.
пиріг з грушею - фото крок 3
3. Тепер виливаємо тісто в форму, викладаємо далі шматочки наших грушок, відправимо в духовку запікатися 20 хвилин при 200 градусах.
пиріг з грушею - фото крок 4
4. Ось такий вийде гарний і пишний рум'яний пиріг.
пиріг з грушею - фото крок 5
5. Прикрашаємо тепер пиріг цукровою пудрою, подаємо його до столу!

Схожі рецепти