Пиріг з грушею
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт приготування пирога з грушею. Випічка смачна, ароматна, ніжна і при цьому неймовірно просто готується. Спробуйте, не пошкодуєте. Це і справді відмінний рецепт, завжди виручає!
Хочу вам розповісти, як приготувати пиріг з грушею в домашніх умовах. Це хороше доповнення до чаю або кави, але особисто я найбільше люблю його готувати і подавати, коли на дворі спекотне літо, на столі стоять квіточки, а душа так і просить свята. Спробуйте, смачно!
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 500 грам
- Молоко - 100 грам
- Груші - 5-6 штук
- Лимони - 1-2 штук (тільки цедра і сік)
- Яйця - 2 штуки
- Ваніль - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Цукрова пудра - 1 Склянка
1. Груші моєму, обсушуємо, знімаємо шкірку, видаляємо сердцевинки.
2. Щоб вони не потемніли, поливаємо лимонним соком. Зробимо тісто: змішаємо розм'якшене масло з цукром, перетираем, поступово додаючи всі інгредієнти, крім цукрової пудри.
3. Тепер виливаємо тісто в форму, викладаємо далі шматочки наших грушок, відправимо в духовку запікатися 20 хвилин при 200 градусах.
4. Ось такий вийде гарний і пишний рум'яний пиріг.
5. Прикрашаємо тепер пиріг цукровою пудрою, подаємо його до столу!