Рецепт Пиріг з морквою «Барви осені» фото

Пиріг з морквою «Барви осені»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт смачного і корисного пирога, в якому вжилися разом фрукти, ягоди, горіхи і навіть овочі! Oseny багатий і щедрий урожай, так і в цій випічці, в кожному шматочку таке ж розмаїття смаків.

Опис приготування:

Пропоную приготувати пиріг з морквою"Барви осені" і побалувати себе і своїх близьких цієї чудової випічкою. Ніжний, трохи вологий, з багатим смаком і приголомшливим ароматом, він безсумнівно матиме успіх. Для його приготування я використовувала мультиварку, але пиріг можна приготувати і в духовці. Готовність перевіряємо дерев'яною шпажкою. Діаметр чаші мультиварки у мене 20 см.

  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 60 грам
  • Ванілін - 1 грам
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Рослинна олія - 60 грам
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 210 грам
  • Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
  • Морква - 1 штука
  • Ізюм - 50 грам
  • Чорнослив - 70 грам
  • Горіхи волоські - 50 грам
  • Апельсин - 1 штука
  • Обкладинка - За смаком
пиріг з морквою
Підготуйте всі інгредієнти.
пиріг з морквою
Збийте яйця з цукром і медом.
пиріг з морквою
Додайте розтоплене охолоджене вершкове масло і рослинна.
пиріг з морквою
Додайте терту на дрібній тертці моркву.
пиріг з морквою
Додайте сюди ж подрібнені горіхи, промитий і обсушену родзинки, нарізану курагу, цедру і сік одного апельсина.
пиріг з морквою
Все перемішайте і насипте борошно, розпушувач, ванілін і корицю.
пиріг з морквою
Перемішайте все ще раз.
пиріг з морквою
Чашу мультиварки змастіть маслом, обсипте дно і боки борошном. Вилийте тісто і розрівняйте його ложкою. Випікайте в режимі"Випічка" до звукового сигналу, залиште на 10 хвилин на підігріві, після чого відкрийте кришку і остудіть пиріг.
пиріг з морквою
Остиглий пиріг виймаємо за допомогою контейнера для варіння на пару.
пиріг з морквою
Пиріг з морквою"Барви осені" готовий. Прикрашаємо його на смак і подаємо до столу. Я трохи припудрила верх цукровою пудрою, горішками і цедрою апельсина. Смачного!

Схожі рецепти