Коржі «тепло осені»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати коржі "тепло осені" . Ніжні, апетитні, з пікантною смачною начинкою, вони неодмінно вам сподобаються! Спробуйте!
Готуються дані коржі досить швидко, а виходить не тільки смачно, але і досить ситно. Відмінна ідея для живильного сніданку або перекусу протягом дня. Ніжні і ароматні коржі можна подати зі сметаною або як доповнення до основних страв. З даної кількості інгредієнтів виходить 4 штуки, за бажанням сміливо збільшуйте інгредієнти в 2 рази - це неймовірно смачно!
- Борошно - 250 грам
- Кефір - 125 мілілітрів
- Гарбуз - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 30 грам
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Соєвий соус - 0, 5 Ст. Ложки
- Перець червоний пекучий - 1 щіпка
- Часник сушений - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
У просіяне борошно додайте дрібку солі, столову ложку рослинної олії і потроху вливаючи кефір, замісіть тісто. Накрийте тісто рушником і залиште на 30 хвилин.
Тим часом приготуємо начинку. Цибуля наріжте кубиками і обсмажте до м'якості.
Додайте терту на крупній тертці гарбуз.
Гасіть все разом 7-10 хвилин. В кінці додайте соєвий соус, томатну пасту, цукор, перець, часник і сіль за смаком. Протушкувати все ще 3-4 хвилини, в кінці додайте шматочок вершкового масла і дайте начинці охолонути.
Тісто розділи 8 частин.
Кожен шматок тонко розкачати, надаючи йому овальну форму. Покладіть по центру начинку і розрівняйте її, трохи відступаючи від країв.
Зверху накрийте начинку другим коржем і ретельно защипніть краю, я використовувала вилку. Надлишки тесту обріжте.
Обсмажуйте коржі в невеликій кількості масла на середньому вогні з двох сторін до готовності.
Коржі "тепло осені" готові.
Дуже смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді. Смачного!