Рецепт Коржі «тепло осені» фото

Коржі «тепло осені»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Гарбуз
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Страви з начинкою, Коржі

Пропоную приготувати коржі "тепло осені" . Ніжні, апетитні, з пікантною смачною начинкою, вони неодмінно вам сподобаються! Спробуйте!

Готуються дані коржі досить швидко, а виходить не тільки смачно, але і досить ситно. Відмінна ідея для живильного сніданку або перекусу протягом дня. Ніжні і ароматні коржі можна подати зі сметаною або як доповнення до основних страв. З даної кількості інгредієнтів виходить 4 штуки, за бажанням сміливо збільшуйте інгредієнти в 2 рази - це неймовірно смачно!

  • Борошно - 250 грам
  • Кефір - 125 мілілітрів
  • Гарбуз - 250 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Соєвий соус - 0, 5 Ст. Ложки
  • Перець червоний пекучий - 1 щіпка
  • Часник сушений - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
коржі
Підготуйте всі інгредієнти.
коржі
У просіяне борошно додайте дрібку солі, столову ложку рослинної олії і потроху вливаючи кефір, замісіть тісто. Накрийте тісто рушником і залиште на 30 хвилин.
коржі
Тим часом приготуємо начинку. Цибуля наріжте кубиками і обсмажте до м'якості.
коржі
Додайте терту на крупній тертці гарбуз.
коржі
Гасіть все разом 7-10 хвилин. В кінці додайте соєвий соус, томатну пасту, цукор, перець, часник і сіль за смаком. Протушкувати все ще 3-4 хвилини, в кінці додайте шматочок вершкового масла і дайте начинці охолонути.
коржі
Тісто розділи 8 частин.
коржі
Кожен шматок тонко розкачати, надаючи йому овальну форму. Покладіть по центру начинку і розрівняйте її, трохи відступаючи від країв.
коржі
Зверху накрийте начинку другим коржем і ретельно защипніть краю, я використовувала вилку. Надлишки тесту обріжте.
коржі
Обсмажуйте коржі в невеликій кількості масла на середньому вогні з двох сторін до готовності.
коржі
Коржі "тепло осені" готові.
коржі
Дуже смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді. Смачного!

Схожі рецепти