Салат «Барви осені»
(покроковий рецепт з фото)
Зробив, як приготувати салат «Осінні барви»? Використовуйте відповідні по сезону і кольором продукти, оскільки осінь рясніє різнобарвними фарбами і різноманітністю всіляких овочів, фруктів.
Холодної осінь хочеться зігрітися і приємно поїсти. Крім гарячих напоїв можна зробити ось такий теплий салат. Він різнокольоровий, як осіннє листя, смачний і поживний. Його можна сміливо подавати без гарніру, краще до м'яса або риби, а можна їсти так.
- Червона цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Мускатна гарбуз - 200 грам
- Часник - 4 зубчики
- Лобода - 1 Склянка
- Біле сухе вино - 0, 5 склянки
- Овочевий бульйон - 1, 5 склянки
- Капуста «Кале» - 1 штука
- Sushenaya Cranberries - 3/4 склянки
- Червоний винний оцет - 2 чайних ложки
1. Очистіть гарбуз і наріжте її невеликими кубиками. Очистіть цибулю і подрібніть його, наріжте дрібно часник. Розігрійте сковороду з оливковою олією і викладіть цибулю з гарбузом, обсмажуйте його близько 20 хвилин. Через 2-3 хвилини після початку приготування додайте часник.
2. Промийте киноа, викладіть крупу в розігріту сковороду і обсмажте протягом 1 хвилини.
3. Влийте до киноа вино і випарюйте його 2-3 хвилини, потім влийте бульйон і варіть 15-30 хвилин на слабкому вогні.
4. Вимийте капусту, наріжте її дрібно.
5. Викладіть капусту в сковороду до киноа, перемішайте і вимкніть вогонь.
6. У мисці змішайте вміст двох сковорідок, заправте салат винним оцтом, додайте сіль, перець за смаком, журавлину і перемішайте.
7. Вийде близько 8 порцій смачного салату, подавайте його теплим.