Рецепт Салат «Барви осені» фото

Салат «Барви осені»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Крупи, Гарбуз, Лобода
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Салати

Зробив, як приготувати салат «Осінні барви»? Використовуйте відповідні по сезону і кольором продукти, оскільки осінь рясніє різнобарвними фарбами і різноманітністю всіляких овочів, фруктів.

Холодної осінь хочеться зігрітися і приємно поїсти. Крім гарячих напоїв можна зробити ось такий теплий салат. Він різнокольоровий, як осіннє листя, смачний і поживний. Його можна сміливо подавати без гарніру, краще до м'яса або риби, а можна їсти так.

  • Червона цибуля - 1 штука
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Мускатна гарбуз - 200 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Лобода - 1 Склянка
  • Біле сухе вино - 0, 5 склянки
  • Овочевий бульйон - 1, 5 склянки
  • Капуста «Кале» - 1 штука
  • Sushenaya Cranberries - 3/4 склянки
  • Червоний винний оцет - 2 чайних ложки
салат
1. Очистіть гарбуз і наріжте її невеликими кубиками. Очистіть цибулю і подрібніть його, наріжте дрібно часник. Розігрійте сковороду з оливковою олією і викладіть цибулю з гарбузом, обсмажуйте його близько 20 хвилин. Через 2-3 хвилини після початку приготування додайте часник.
салат
2. Промийте киноа, викладіть крупу в розігріту сковороду і обсмажте протягом 1 хвилини.
салат
3. Влийте до киноа вино і випарюйте його 2-3 хвилини, потім влийте бульйон і варіть 15-30 хвилин на слабкому вогні.
салат
4. Вимийте капусту, наріжте її дрібно.
салат
5. Викладіть капусту в сковороду до киноа, перемішайте і вимкніть вогонь.
салат
6. У мисці змішайте вміст двох сковорідок, заправте салат винним оцтом, додайте сіль, перець за смаком, журавлину і перемішайте.
салат
7. Вийде близько 8 порцій смачного салату, подавайте його теплим.

Схожі рецепти