Пиріг з майонезу
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно спробувала приготувати пиріг на майонезі. І мушу зізнатися, що результат мене вразив. Дійсно просто, смачно і виходить дуже повітряне тісто.
Запам'ятовуйте рецепт, як приготувати пиріг з майонезу. Це неймовірно простий спосіб приготування пишного бісквіта, який просто тане в роті. Я дуже люблю його готувати, іноді прямо в тісто на дно форми для запікання кладу різні ягоди, які є вдома: полуницю, вишню, чорницю або заморожені ягоди. Або ж просто змащую середину будь-яким варенням. А можна їсти і просто так, дуже смачно.
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 7 Ст. Ложок
- Майонез - 250 грам
- Сода, гашене оцтом - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 1 щіпка
- Борошно пшеничне - 7 Ст. Ложок
1
Збийте яйця з цукром до утворення піни.
2
Додайте майонез, соду, розпушувач і перемішайте.
3
Всипте просіяне борошно і добре розмішайте.
4
Перелийте в змащену форму і випікайте 20 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.
5
Смачного!