Пиріг з майонезу і сметани
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям випічки пропоную освоїти дуже простий, але просто чудовий пиріг з майонезу і сметани, Дізнайтеся, як приготувати це солодке, ніжне і пухнасте диво!
Пиріг з майонезу та сметани добре зберігається і навіть через кілька днів залишається свіжим і м'яким. У тісто можна додати цедру лимона або апельсина, ваніль, какао, шоколадну крихту, скибочки яблук, горіхи і т.Д.. d.
- Борошно пшеничне - 350 грам
- Майонез - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Цукор - 200 грам
- Яйця - 3 штуки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
У чашу міксера розбийте яйця і додайте цукор.
Збийте яйця з цукром до кремоподібної маси світлого кольору.
Додайте майонез.
Продовжуйте збивати.
Додайте сметану і добре перемішайте.
Всипте просіяне борошно, розпушувач, сіль і все перемішайте. Можна додати ароматизатори і добавки до смаку.
Готове тісто для пирога.
Вилийте тісто у форму для випічки і випікайте при 180 градусах протягом 40-45 хвилин.
Готово!
Перед подачею пиріг остудіть. Смачного!