Baursaki майонезу
(покроковий рецепт з фото)
Зустрічати гостей по-казахському, значить обов'язково приготувати смачні баурсаки. Та й чаювати з ними дуже смачно. Тому пропоную вам рецепт приготування Баурсак на майонезі.
Цей рецепт приготування Баурсак на майонезі передбачає використання дріжджового тіста з додаванням майонезу. Після приготування тіста досить тільки розрізати його і обсмажити на рослинному маслі.
- Вода - 150 мілілітрів
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Майонез - 150 грам
- Борошно - 200 грам
- Рослинна олія - За смаком
Готуємо тісто. Для цього в миску додаємо теплу воду, цукор, сіль, дріжджі. Перемішуємо і заливаємо майонезу.
Додаємо в тісто борошна, месім до однорідності.
Ми залишаємо тісто підніматися півгодини. Приминає його і розгортаємо. Розрізаємо тісто на 4-х косинці довільної форми.
Обсмажуємо тісто на рослинній олії у фритюрі або на сковорідці. Різниця непринципова - головне, щоб масла було досить.
Готові булочки можна подавати до столу. Готовність визначається золотистим відливом булочок.