Рецепт Baursaki майонезу фото

Baursaki майонезу
(покроковий рецепт з фото)

Казахська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
На полуденок , На святковий стіл , На сніданок
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Зустрічати гостей по-казахському, значить обов'язково приготувати смачні баурсаки. Та й чаювати з ними дуже смачно. Тому пропоную вам рецепт приготування Баурсак на майонезі.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування Баурсак на майонезі передбачає використання дріжджового тіста з додаванням майонезу. Після приготування тіста досить тільки розрізати його і обсмажити на рослинному маслі.

  • Вода - 150 мілілітрів
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Майонез - 150 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Рослинна олія - За смаком
Baursaki майонезу - фото крок 1
Готуємо тісто. Для цього в миску додаємо теплу воду, цукор, сіль, дріжджі. Перемішуємо і заливаємо майонезу.
Baursaki майонезу - фото крок 2
Додаємо в тісто борошна, месім до однорідності.
Baursaki майонезу - фото крок 3
Ми залишаємо тісто підніматися півгодини. Приминає його і розгортаємо. Розрізаємо тісто на 4-х косинці довільної форми.
Baursaki майонезу - фото крок 4
Обсмажуємо тісто на рослинній олії у фритюрі або на сковорідці. Різниця непринципова - головне, щоб масла було досить.
Baursaki майонезу - фото крок 5
Готові булочки можна подавати до столу. Готовність визначається золотистим відливом булочок.

Схожі рецепти