Тестування baursaki (швидко)
(покроковий рецепт з фото)
Будь-класичний рецепт з часом може трансформуватися. Цей простий рецепт тесту на баурсаки - відмінне тому доказ. Мало часу? З таким варіантом це не проблема!
Якщо у вас недостатньо часу, а хочеться побалувати себе цим знаменитих казахським блюдом, тоді варіант, як приготувати тісто на баурсаки швидко, спеціально для Вас. Повірте, результат приємно здивує!
1. У глибоку миску влити кефір (можна використовувати сироватку, наприклад, або інший кисломолочний продукт). Всипати цукор, щіпку солі і соду. Якщо кефір недостатньо кислий, то соду краще попередньо погасити.
2. Додати майонез і почати активно перемішувати до однорідності.
3. Поступово всипати просіяне борошно і замішувати тісто.
4. Коли тісто перестане липнути до рук, викласти його на поверхню, присипану борошном, і добре вимісити руками.
5. Тепер його слід залишити хвилин на 10, щоб воно трохи "відпочило" .
6. Ось і весь секрет, як приготувати тісто на баурсаки швидко і без зайвого клопоту. Залишилося тільки розділити його на 3-4 частини, кожну скачати ковбаску і нарізати невеликими шматочками.
Баурсаки можуть бути абсолютно будь-якої форми, яка вам до душі. Смажити їх у великій кількості рослинного масла до рум'яності.
- Борошно - 300 грам
- Майонез - 20 грам
- Кефір - 100 мілілітрів (або інший молочний продукт)
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 1 щіпка
- Цукор - 1 Чайна ложка
1. У глибоку миску влити кефір (можна використовувати сироватку, наприклад, або інший кисломолочний продукт). Всипати цукор, щіпку солі і соду. Якщо кефір недостатньо кислий, то соду краще попередньо погасити.
2. Додати майонез і почати активно перемішувати до однорідності.
3. Поступово всипати просіяне борошно і замішувати тісто.
4. Коли тісто перестане липнути до рук, викласти його на поверхню, присипану борошном, і добре вимісити руками.
5. Тепер його слід залишити хвилин на 10, щоб воно трохи "відпочило" .
6. Ось і весь секрет, як приготувати тісто на баурсаки швидко і без зайвого клопоту. Залишилося тільки розділити його на 3-4 частини, кожну скачати ковбаску і нарізати невеликими шматочками.
Баурсаки можуть бути абсолютно будь-якої форми, яка вам до душі. Смажити їх у великій кількості рослинного масла до рум'яності.