Рецепт Пиріг з м'ясом на сковороді фото

Пиріг з м'ясом на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Відсутність духовки - це не привід, щоб не пекти пироги. Смачний і ситний пиріг можна спекти і на сковороді. І досить-таки легко. Спробуйте зробити цю ситну випічку в домашніх умовах!

Опис приготування:

Пироги на сковороді зазвичай смажать у великій кількості масла, але в сковороді пиріг можна і спекти. Рецепт приготування пирога з м'ясом на сковороді перед вами. Він досить легкий, найголовніше - пекти пиріг на дуже маленькому вогні, щоб він пропікся і не підгорів. Готуємо? розповідаю, як приготувати пиріг з м'ясом на сковороді.

  • М'ясо - 300-400 грам (будь-який: курка, свинина, телятина)
  • Картопля - 3-4 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Кефір - 1 Склянка
  • Борошно - 3 склянки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки(1 - для обсмажування м'яса, 1 - для змазування сковороди)
  • Цукор - 3/4 Ст. Ложки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Маргарин - 50 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки(1 ложка - в тісто, інше - для начинки)
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
пиріг з м'ясом на сковороді - фото крок 1
Готуємо тісто. Наливаємо в миску кефір, додаємо до нього яйця, сіль і цукор, розтоплений маргарин. Соду гасимо оцтом і відправляємо туди ж. Добре розмішуємо і, додаючи борошно, замішуємо тісто. Відправляємо тісто в холодильник хвилин на 30.
пиріг з м'ясом на сковороді - фото крок 2
М'ясо нарізаємо маленькими шматочками, цибуля чистимо і дрібно нарізаємо. Розігріваємо в сковороді вершкове і рослинне масло. Якщо ви вирішили робити начинку з телятини або свинини, то спочатку обсмажте м'ясо, потім додайте до нього цибулю і обсмажуйте практично до готовності м'яса. Якщо у вас куряче м'ясо - спочатку обсмажуємо до м'якості цибулю, потім додаємо до нього шматочки курки і смажимо хвилин 10.
пиріг з м'ясом на сковороді - фото крок 3
Картоплю чистимо і нарізаємо тонкою соломкою. Змішуємо картоплю з м'ясом, солимо і перчимо. Начинка для пирога готова.
пиріг з м'ясом на сковороді - фото крок 4
Peelable з тестового прикладу Eucharist 2/3, розгортаємо корж трохи більше, ніж діаметр сковороди - приблизно 30 см. Викладаємо корж в змащену маслом сковороду, формуємо бортики.
пиріг з м'ясом на сковороді - фото крок 5
Викладаємо рівномірним шаром начинку.
пиріг з м'ясом на сковороді - фото крок 6
Розкачуємо тісто і закриваємо верх пирога. Ретельно защипуємо краю. Накриваємо пиріг другий сковородою такого ж розміру і ставимо на маленький вогонь на 35 хвилин. Другу сковороду теж змащуємо маслом. Потім перевертаємо пиріг на сковороду, яка служила кришкою, запікаємо ще 30 хвилин.

Схожі рецепти