Рецепт Біляші з м'ясом на сковороді фото

Біляші з м'ясом на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , М'ясо , Дріжджове тісто
На обід , На вечерю
Випічка , Біляші
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Один з моїх найулюбленіших рецептів біляшів з м'ясом на сковороді. Він ідеальний для великої родини: ситно і смачно - чого ще бажати? дивимося рецепт.

Опис приготування:

Щоб приготувати біляші потрібен час і терпіння, це страва не на швидку руку. Можна, можливо, звичайно, використовувати готове тісто і фарш, але я віддаю перевагу все робити самостійно. Для приготування біляшів з м'ясом на сковороді можна також навпіл зробити фарш зі свинини і телятини, щоб не так жирно було.

  • Борошно - 3-3, 5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Дріжджі сухі - 1 Ст. Ложка
  • Молоко - 1 Склянка
  • Фарш свинячий - 400 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
біляші з м'ясом на сковороді - фото крок 1
Робимо тісто. У мисці змішуємо яйце, цукор, сіль, вливаємо тепле молоко і розведені дріжджі, рослинна олія. Всипаємо борошно. Замішуємо.
біляші з м'ясом на сковороді - фото крок 2
Даємо тісто піднятися в темному місці. Поки займемося фаршем. М'ясо пропустіть через м'ясорубку.
біляші з м'ясом на сковороді - фото крок 3
У фарш додаємо сіль, перець і подрібнену цибулю.
біляші з м'ясом на сковороді - фото крок 4
Тісто наше піднялося, його ми обминали. Присипаємо борошном, вимішуємо гарненько. Тісто не повинно прилипати до рук.
біляші з м'ясом на сковороді - фото крок 5
Ділимо тісто на частини, розгортаємо кружечки.
біляші з м'ясом на сковороді - фото крок 6
Викладаємо в середину фарш, lepim belash - зверху залишаємо дірочку.
біляші з м'ясом на сковороді - фото крок 7
Виходить досить багато біляшів.
біляші з м'ясом на сковороді - фото крок 8
Починаємо смажити біляші. У глибоку сковороду наливаємо олії, смажимо спочатку дірочками вниз.
біляші з м'ясом на сковороді - фото крок 9
Перевертаємо. Смажимо хвилин 5-7, постійно перевертаючи.
Готовим біляші з м'ясом на сковороді даємо охолонути перед подачею. Смачного!

Схожі рецепти