Біляші з м'ясом на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Один з моїх найулюбленіших рецептів біляшів з м'ясом на сковороді. Він ідеальний для великої родини: ситно і смачно - чого ще бажати? дивимося рецепт.
Щоб приготувати біляші потрібен час і терпіння, це страва не на швидку руку. Можна, можливо, звичайно, використовувати готове тісто і фарш, але я віддаю перевагу все робити самостійно. Для приготування біляшів з м'ясом на сковороді можна також навпіл зробити фарш зі свинини і телятини, щоб не так жирно було.
- Борошно - 3-3, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Дріжджі сухі - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 1 Склянка
- Фарш свинячий - 400 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
Робимо тісто. У мисці змішуємо яйце, цукор, сіль, вливаємо тепле молоко і розведені дріжджі, рослинна олія. Всипаємо борошно. Замішуємо.
Даємо тісто піднятися в темному місці. Поки займемося фаршем. М'ясо пропустіть через м'ясорубку.
У фарш додаємо сіль, перець і подрібнену цибулю.
Тісто наше піднялося, його ми обминали. Присипаємо борошном, вимішуємо гарненько. Тісто не повинно прилипати до рук.
Ділимо тісто на частини, розгортаємо кружечки.
Викладаємо в середину фарш, lepim belash - зверху залишаємо дірочку.
Виходить досить багато біляшів.
Починаємо смажити біляші. У глибоку сковороду наливаємо олії, смажимо спочатку дірочками вниз.
Перевертаємо. Смажимо хвилин 5-7, постійно перевертаючи.
Готовим біляші з м'ясом на сковороді даємо охолонути перед подачею. Смачного!
Готовим біляші з м'ясом на сковороді даємо охолонути перед подачею. Смачного!