Біляші з м'ясом для ледарів
(покроковий рецепт з фото)
Дивовижно, наскільки можна спростити процес приготування багатьох традиційних страв. Представляю вам дуже цікавий варіант, як зробити біляші з м'ясом для ледарів.
Використовувати у цій простому рецептом біляшів з м'ясом для ледарів можна не тільки яловичий фарш, але також курячий або свинячий, наприклад. Свіжа зелень додає особливу пікантність, але ви прекрасно можете обійтися сушеної або різноманітними спеціями. Подібні рецепти завжди дають можливість проявити фантазію, так що експериментуйте і не витрачайте час на кухні дарма!
- Кефір - 2 склянки
- Мука - 2.5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Фарш із яловичини - 300 грам
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Зелень - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Для початку займемося тестом. У глибоку миску надішліть яйце з дрібкою цукру і солі. Збийте виделкою трохи, влийте кефір. Додайте дріжджі і близько половини склянки борошна. Все як слід перемішайте і залиште в теплі, накривши рушником, на півгодини.
2. Після можна невеликими порціями всипати борошно, що залишилося, щоб замісити тісто. Важливо добре збивати, інакше утворюються грудочки. Вимийте, обсушити і подрібніть свіжу зелень. В даному випадку це петрушка, але ви запросто можете використовувати в цьому простому рецепті біляшів з м'ясом для ледарів і іншу зелень.
3. Підготуйте фарш. Найкраще, звичайно, зробити його будинку, пропустивши через м'ясорубку свіжий шматочок м'яса. Посоліть і поперчіть його на смак. Також можете додати улюблені спеції.
4. Ви будете здивовані, наскільки простим виявиться цей варіант, як приготувати біляші з м'ясом для ледарів. Тепер фарш додайте в тісто і як слід перемішайте. От і все, основа у нас повністю готова.
5. Розігрійте на сковороді рослинне масло, ложкою викладайте тісто.
6. Смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки з двох сторін. От і все, апетитні і соковиті біляші з м'ясом для ледарів в домашніх умовах готові. Перед подачею полийте їх сметаною або іншим соусом до смаку. Смачного!