Рецепт Біляші з м'ясом для ледарів фото

Біляші з м'ясом для ледарів
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , М'ясо , Дріжджове тісто
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Біляші
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дивовижно, наскільки можна спростити процес приготування багатьох традиційних страв. Представляю вам дуже цікавий варіант, як зробити біляші з м'ясом для ледарів.

Опис приготування:

Використовувати у цій простому рецептом біляшів з м'ясом для ледарів можна не тільки яловичий фарш, але також курячий або свинячий, наприклад. Свіжа зелень додає особливу пікантність, але ви прекрасно можете обійтися сушеної або різноманітними спеціями. Подібні рецепти завжди дають можливість проявити фантазію, так що експериментуйте і не витрачайте час на кухні дарма!

  • Кефір - 2 склянки
  • Мука - 2.5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Фарш із яловичини - 300 грам
  • Дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Зелень - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
біляші з м'ясом для ледарів - фото крок 1
1. Для початку займемося тестом. У глибоку миску надішліть яйце з дрібкою цукру і солі. Збийте виделкою трохи, влийте кефір. Додайте дріжджі і близько половини склянки борошна. Все як слід перемішайте і залиште в теплі, накривши рушником, на півгодини.
біляші з м'ясом для ледарів - фото крок 2
2. Після можна невеликими порціями всипати борошно, що залишилося, щоб замісити тісто. Важливо добре збивати, інакше утворюються грудочки. Вимийте, обсушити і подрібніть свіжу зелень. В даному випадку це петрушка, але ви запросто можете використовувати в цьому простому рецепті біляшів з м'ясом для ледарів і іншу зелень.
біляші з м'ясом для ледарів - фото крок 3
3. Підготуйте фарш. Найкраще, звичайно, зробити його будинку, пропустивши через м'ясорубку свіжий шматочок м'яса. Посоліть і поперчіть його на смак. Також можете додати улюблені спеції.
біляші з м'ясом для ледарів - фото крок 4
4. Ви будете здивовані, наскільки простим виявиться цей варіант, як приготувати біляші з м'ясом для ледарів. Тепер фарш додайте в тісто і як слід перемішайте. От і все, основа у нас повністю готова.
біляші з м'ясом для ледарів - фото крок 5
5. Розігрійте на сковороді рослинне масло, ложкою викладайте тісто.
біляші з м'ясом для ледарів - фото крок 6
6. Смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки з двох сторін. От і все, апетитні і соковиті біляші з м'ясом для ледарів в домашніх умовах готові. Перед подачею полийте їх сметаною або іншим соусом до смаку. Смачного!

Схожі рецепти