Рецепт Біляші з м'ясом в духовці фото

Біляші з м'ясом в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто
На обід, На вечерю
Випічка, Біляші

Всі звикли, що біляші обсмажуються на сковороді (або в Казані) з додаванням великої кількості масла. Яке ж було моє здивування, коли я дізнався, як приготувати біляші з м'ясом в духовці!

Завдяки тому, що можна відразу відправити цілу партію біляшів в духовку, готуються вони набагато простіше звичних. Крім того, вони виходять не такими жирними. І якщо звичайні біляші більше підходять для перекусу в якості фаст-фуду, то біляші з духовки можна сміливо подавати на стіл замість бутербродів.

  • Борошно - 350 грам
  • Маргарин - 200 грам
  • Крем - 200 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Свинина - 200 грам
  • Яловичина - 200 грам
  • Картопля - 300 грам
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
біляші з м'ясом в духовці - фото крок 1
1. Маргарин заздалегідь дістаю з холодильника, розм'якшує його, розрізаю на шматочки і перекладаю в миску, додаю сметану (20% жирності), яйце і перемішую, порційно ввожу борошно і замішую тісто, відразу поділяю його на шматочки, залишаю їх на 40 хвилин.
біляші з м'ясом в духовці - фото крок 2
2. Картоплю чищу і мою, м'ясо мою і пропускаю обидва види через м'ясорубку, потім з'єдную в мисці, солю і перчу, перемішую.
біляші з м'ясом в духовці - фото крок 3
3. У картоплі вирізаю очі, нарізаю овоч дрібним кубиком.
біляші з м'ясом в духовці - фото крок 4
4. Цибулину чищу від лушпиння і мою в холодній воді, нарізаю дрібними кубиками.
біляші з м'ясом в духовці - фото крок 5
5. У миску до фаршу додаю нарізану картоплю і цибулю, а також додаю подрібнений лавровий лист.
біляші з м'ясом в духовці - фото крок 6
6. Займуся відпочив тестом: один зі шматочків трохи розкочують і по центру викладаю отриману начинку.
біляші з м'ясом в духовці - фото крок 7
7. Те ж саме проробляю і з іншими кружечками з тіста, потім збираю краю в центр і залишаю дірочку.
біляші з м'ясом в духовці - фото крок 8
8. Збиваю залишився яйце, змащую їм верх кожного біляші, залишаю їх ще на 15 хвилин.
біляші з м'ясом в духовці - фото крок 9
9. Деко посипаю борошном, викладаю на нього біляші, відправляю випічку в розігрітий до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
біляші з м'ясом в духовці - фото крок 10
10. Дістаю ароматні і смачні біляші з духовки, подаю их к столу. Смачного!

Схожі рецепти