Біляші на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Набридла рутина? Картопля і каші - ми їмо їх кожен день, забуваючи, що експерименти не займають багато часу, і не вимагають багато зусиль. Наприклад ось простий рецепт біляшів на сковороді!
Такі біляші на сковороді в домашніх умовах готуються швидко і просто, побачити, як. Я ось з тестом особливо справи не люблю мати, аж надто лінива, - так що беру покупне. Нітрохи не гірше, скажу я вам, а зате як готування спрощує! Так що ось вам настільки легкий рецепт приготування біляшів на сковороді, що прямо легше не придумаєш! хай щастить!
- Тісто дріжджове - 500 грам
- Фарш - 400 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Фарш беремо пожирнее, щоб краще схопився. Змішаємо його з подрібненим луком і зеленню. Додамо сіль, перець і сметану - так начинка буде соковитіше.
2. Тісто готуємо, як зазначено на упаковці, або готуємо самі. Чекаємо, коли підніметься.
3. Стіл змащуємо рослинним маслом - так тісто не буде прилипати. Формуємо коржі, викладаємо начинку. Фарш повинен лежати плоско, НЕ горочкой.
4. Zashtipиvaem кінець, але так, щоб залишилася дірочка посередині. Греєм сковороду з великою кількістю рослинного масла.
5. Обсмажуємо з двох сторін. Можна верхню частину з дірочкою змастити білком яйця, щоб смачніше виглядало. Біляші готові!