Рецепт Біляші на сковороді фото

Біляші на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Дріжджове тісто
На обід , На вечерю
Випічка , Біляші
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Набридла рутина? Картопля і каші - ми їмо їх кожен день, забуваючи, що експерименти не займають багато часу, і не вимагають багато зусиль. Наприклад ось простий рецепт біляшів на сковороді!

Опис приготування:

Такі біляші на сковороді в домашніх умовах готуються швидко і просто, побачити, як. Я ось з тестом особливо справи не люблю мати, аж надто лінива, - так що беру покупне. Нітрохи не гірше, скажу я вам, а зате як готування спрощує! Так що ось вам настільки легкий рецепт приготування біляшів на сковороді, що прямо легше не придумаєш! хай щастить!

  • Тісто дріжджове - 500 грам
  • Фарш - 400 грам
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
біляші на сковороді - фото крок 1
1. Фарш беремо пожирнее, щоб краще схопився. Змішаємо його з подрібненим луком і зеленню. Додамо сіль, перець і сметану - так начинка буде соковитіше.
біляші на сковороді - фото крок 2
2. Тісто готуємо, як зазначено на упаковці, або готуємо самі. Чекаємо, коли підніметься.
біляші на сковороді - фото крок 3
3. Стіл змащуємо рослинним маслом - так тісто не буде прилипати. Формуємо коржі, викладаємо начинку. Фарш повинен лежати плоско, НЕ горочкой.
біляші на сковороді - фото крок 4
4. Zashtipиvaem кінець, але так, щоб залишилася дірочка посередині. Греєм сковороду з великою кількістю рослинного масла.
біляші на сковороді - фото крок 5
5. Обсмажуємо з двох сторін. Можна верхню частину з дірочкою змастити білком яйця, щоб смачніше виглядало. Біляші готові!

Схожі рецепти