Пиріжки з м'ясом на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті, домашні пиріжки ще нікого не залишали байдужим! Запам'ятовуємо рецепт пиріжків з м'ясом на сковороді, адже він вам не раз стане в нагоді.
Ніщо так не радує по повернення додому після трудового дня, як аромат домашніх пиріжків, та ще й з м'ясом. Їх можна приготувати і на обід, і на вечерю, і з собою взяти: універсальна смачна їжа. Для приготування пиріжків з м'ясом на сковороді фарш я роблю сама і вам раджу: навпіл берете свинину і яловичину, щоб не сильно жирно було. Дивимося рецепт з фото.
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Борошно - 500 грам
- Молоко - 300 мілілітрів
- Маргарин - 40 грам
- Цукор - 2 чайних ложки
- Дріжджі - 2 чайних ложки
- Горілка - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти для тіста. Замісити звичайне дріжджове тісто.
Поки тісто підходить, займіться м'ясом.
Робимо фарш, додаємо туди цибулю, солимо і перчимо.
Тісто підійшло - тепер потрібно його обмять, стежте, щоб воно перестало лепіться до рук.
Формуємо невеликі коржі, викладаємо начинку.
Пиріжки у мене виходять трикутної форми, заліпити їх потрібно як слід.
Смажимо пиріжки на рослинному маслі з двох сторін, поки не стануть приємного золотистого кольору.
Коли пиріжки з м'ясом на сковороді будуть готові, дайте їм трохи охолонути і подавайте. Смачного!
Коли пиріжки з м'ясом на сковороді будуть готові, дайте їм трохи охолонути і подавайте. Смачного!