Пиріг з м'ясом на бісквітному тесті

Пиріг з м'ясом на бісквітному тесті
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 30 хв.
В якості закуски і навіть ситного обіду або вечері пропоную приготує пиріг з м'ясом на бісквітному тесті. смачно, просто і дуже апетитно.

опис приготування:

1. Приготувати цей пиріг з м'ясом на бісквітному тесті в домашніх умовах досить просто. Для початку потрібно зайнятися начинкою. м'ясо (використовувати можна курку, свинину чи яловичину) відваріть до готовності в підсоленій воді.

2. очистіть цибулю, наріжте його дрібними кубиками, моркву натріть на тертці.

3. подрібніть м'ясо, попередньо трохи остудивши його.

4. На сковороду налийте трохи олії, обсмажте овочі. додайте м'ясо, посоліть і поперчіть за бажання. хвилин через 5 начинка буде повністю готова. При бажанні за рецептом приготування пирога з м'ясом на бісквітному тесті можна використовувати також смажені грибочки або овочі (капусту або картоплю, наприклад).

5. Тепер можна перейти до тесту. Мартенс відділи Желтков. Збийте жовтки з цукром і майонезом. Білки збийте в піну з дрібкою солі.

З'єднайте обидві маси, акуратно перемішайте, всипте борошно. В результаті вийде однорідне і рідкуватий тісто.

6. Форму змастіть як слід рослинним маслом, присипте дно кунжутом. Потім вилийте половину тесту.

7. Розподіліть начинку рівним шаром, залийте другою половиною тіста.

8. Надішліть форму в розігріту духовку, випікайте пиріг до рум'яності (приблизно 45 хвилин).

9. Після обережно переверніть пиріг, дайте йому трохи охолонути перед подачею до столу.

Ось такий простий варіант, як зробити пиріг з м'ясом на бісквітному тесті. смачно, ситно і нескладно!

  • яйце— 4 штуки
  • цукор— 50 грам
  • майонез— 4 Ст. ложки
  • сода— 1 щіпка
  • сіль— 1 щіпка
  • м'ясо— 300 грам
  • цибулина— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • Рослинна олія— 1 Чайна ложка
  • кунжут— 1 Ст. ложка
  • борошно— 250 грам
1. Приготувати цей пиріг з м'ясом на бісквітному тесті в домашніх умовах досить просто. Для початку потрібно зайнятися начинкою. м'ясо (використовувати можна курку, свинину чи яловичину) відваріть до готовності в підсоленій воді.

2. очистіть цибулю, наріжте його дрібними кубиками, моркву натріть на тертці.

3. подрібніть м'ясо, попередньо трохи остудивши його.

4. На сковороду налийте трохи олії, обсмажте овочі. додайте м'ясо, посоліть і поперчіть за бажання. хвилин через 5 начинка буде повністю готова. При бажанні за рецептом приготування пирога з м'ясом на бісквітному тесті можна використовувати також смажені грибочки або овочі (капусту або картоплю, наприклад).

5. Тепер можна перейти до тесту. Мартенс відділи Желтков. Збийте жовтки з цукром і майонезом. Білки збийте в піну з дрібкою солі.

З'єднайте обидві маси, акуратно перемішайте, всипте борошно. В результаті вийде однорідне і рідкуватий тісто.

6. Форму змастіть як слід рослинним маслом, присипте дно кунжутом. Потім вилийте половину тесту.

7. Розподіліть начинку рівним шаром, залийте другою половиною тіста.

8. Надішліть форму в розігріту духовку, випікайте пиріг до рум'яності (приблизно 45 хвилин).

9. Після обережно переверніть пиріг, дайте йому трохи охолонути перед подачею до столу.

Ось такий простий варіант, як зробити пиріг з м'ясом на бісквітному тесті. смачно, ситно і нескладно!

Схожі рецепти

Вареники з м'ясом на заварний тесті

Вареники з м'ясом на заварний тесті

Вареники можуть відрізнятися не тільки начинкою (картопляної, овочевий і м'ясний), але і тестом. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати вареники з м'ясом на заварний тесті: ситні, ароматні, соковиті. опис приготування: Варениками можна порадувати як своїх близьких під час буденного обід...

читати далі
Несолодкий пиріг на кефірному тесті

Несолодкий пиріг на кефірному тесті

Пироги на кефірному тесті більш легкі для травлення. Та й готувати його набагато швидше, ніж дріжджове. А склад начинки можна регулювати на свій смак. Домашнім подобається такий варіант! опис приготування: Такий пиріг цілком може стати самостійною стравою. Він виходить досить ситним. За бажанн...

читати далі
Відкритий пиріг з грибами і печінкою на дріжджовому тесті

Відкритий пиріг з грибами і печінкою на дріжджовому тесті

Відкритий пиріг - для всіх, хто любить менше тесту і більше начинки. Хочу поділитися рецептом, як приготувати відкритий пиріг з грибами і печінкою. Це класична начинка, яка сподобається всім. опис приготування: Завдяки заливці печінку виходить ніжною, гриби надають страві особливо ніжний смак....

читати далі
Пиріг з фаршем на сметанному тесті

Пиріг з фаршем на сметанному тесті

Пропоную приготувати пиріг з фаршем на сметанному тесті. Соковита і ароматна начинка в поєднанні з тонким і ніжним тестом нікого не залишить байдужим! Дуже смачно, спробуйте! опис приготування: Пиріг гарний як в гарячому, так і в холодному вигляді. Виходить не тільки смачно, але і досить ситно...

читати далі
Пиріг зі щавлем на тонкому тесті

Пиріг зі щавлем на тонкому тесті

Тонке ідеальне тісто і соковита кисло-солодка начинка — це неймовірно смачний пиріг, який порадує вас і ваших рідних. Готується він дуже легко, просто і швидко, а з'їдається ще швидше. опис приготування: Цей рецепт приготування пирога зі щавлем один з моїх улюблених. Тісто готується легко і шв...

читати далі