Пиріг з фаршем на сметанному тесті
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати пиріг з фаршем на сметанному тесті. Соковита і ароматна начинка в поєднанні з тонким і ніжним тестом нікого не залишить байдужим! Дуже смачно, спробуйте!
Пиріг гарний як в гарячому, так і в холодному вигляді. Виходить не тільки смачно, але і досить ситно - відмінна ідея для сніданку або перекусу протягом дня. Якщо у вашій родині люблять пироги, обов'язково спробуйте цей рецепт! Начинка звичайно може бути найрізноманітнішою, в будь-якому випадку буде смачно! Тісто виходить ніжним, трохи розсипчастої, така випічка сподобається всім без винятку!
- Борошно - 200 грам
- Маргарин - 100 грам
- Крем - 200 грам
- Фарш - 250 грам
- Сир - 100 грам
- Кабачок - 100 грам (молодий)
- Цибуля - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Петрушка - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
У глибоку миску насипте борошно, додайте 1/2 немає. L. Солі, 100 гр сметани і м'який маргарин або вершкове масло.
Замісити тісто, зберіть його в кулю, загорніть в харчову плівку і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
Цибуля, кабачок і болгарський перець наріжте невеликими кубиками. Обсмажте на олії до м'якості.
Додайте фарш, сіль і спеції за смаком.
Продовжуйте обсмажувати все разом ще кілька хвилин, розбиваючи грудочки фаршу лопаткою. Довго обсмажувати не потрібно, досить лише, щоб фарш побілів. Зніміть сковороду з вогню і дайте охолонути.
У рознімної форми зніміть кільце і застеліть дно фольгою або харчовою плівкою.
Тісто розділіть на дві нерівні частини. Візьміть меншу частину, пріпиліте її борошном і викладіть на дно форми, рівномірно розподіляючи по всьому колу. Розділіть коло на 12 секторів. Чайною ложкою на кожному секторі зробіть невеликі отвори починаючи з нижнього краю (два ряди по 4, два по 3 і т.Д.). Потім акуратно зніміть тісто разом з фольгою, перекладіть на плоске блюдо і приберіть в холодильник.
До остигнула начинку додайте тертий сир, сметану, томатну пасту, цукор, сіль і чорний мелений перець. Вбийте яйце і додайте подрібнену зелень.
Перемішайте.
Роз'ємну форму змажте маслом і викладіть тісто, присипане борошном. Розподіліть його по всьому колу, формуючи бортики висотою близько 2 см.
Зверху рівномірно розподіліть начинку.
Викладіть декоративну решітку. Razrovnyayte і prizhmite кінець.
Випікайте при 200 градусах близько 40-50 хвилин. Пиріг з фаршем на сметанному тесті готовий.
Дуже смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді. Смачного!