Пиріг з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Домашньою випічкою в сучасному світі балують дітей зазвичай бабусі. Мамам колись. Я покажу, як порадувати домашніх смачним пирогом, витративши на нього 15 хвилин.
Нам треба зробити зажарку для пирога і змішати заливку. Для засмажкою поріжте відварене куряче м'ясо, печериці, цибуля, обсмажте на сковороді до готовності. Тісто використовуйте готове. Додайте помідори (краще без шкірки). З готового тіста зробіть "формочку", в неї викладіть зажарку, помідори, залийте рідким тестом.
- Тісто дріжджове - 400 грам (готове)
- Шампніьони - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Куряче м'ясо відварне - 400 грам
- Плавлений сирок - 2 штуки
- Яйце - 4 штуки
- Молоко - 150 мілілітрів
- Рослинна олія - 30 мілілітрів

Часто в кондитерських продають готове охолоджене дріжджове тісто для піци, пиріжків і іншого. Воно саме те, що потрібно для такого пирога. Розкачайте тісто тонко, як на піцу. Покладіть в формочку для запікання, зробивши бортики.

Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.

Нарізаємо куряче м'ясо.

На рослинному маслі обсмажити цибулю з м'ясом.

Подрібніть і додайте шампіньйони в сковороду і обсмажте.

Збийте заливку для пирога. Змішайте яйця, молоко. Додайте сіль і спеції. Натріть на тертці сирки і додайте їх в рідку заливку.

Викладіть начинку на тісто.

Наріжте помідори. Викладіть на начинку.

Залийте пиріг рідким тестом і поставте запікати в духовку при 180 градусах до готовності.

Готовий пиріг подайте до столу.