Пиріг з хурмою
(покроковий рецепт з фото)
Ви збираєтеся подати незвичайний десерт до чаю і приємно здивувати своїх близьких? Тоді обов'язково скористайтеся варіантом, як приготувати пиріг з хурмою. Смачний і незвичайний пиріг до ваших послуг!
Простий і дуже смачний пиріг готується без особливого клопоту. Рецепт розрахований на підготовку тесту в хлібопічці, але випікати пиріг пропонується в звичайній духовці. Хурма надає незвичайний аромат цієї випічці. Пиріг дуже гармонійний не тільки з чаєм, але і з ранковою кавою. Він виходить красивим, яскравим, а смак незвичайний і ніжний. Обов'язково скористайтеся цим рецептом, і ви будете підкорені смаком пирога з хурмою.
- Борошно - 250 грам
- Цукор коричневий - 40 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Жовток курячий - 1 штука
- Молоко - 150 мілілітрів
- Дріжджі сухі швидкодіючі - 2/3 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Мухобойка - 2 штуки
- Желе для торта бистрозастивающее - 125 мілілітрів (безбарвне або жовте)
- Вода - 120 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 0, 5 чайних ложки
1. У цьому рецепті тісто замішується в хлібопічці. Для цього візьміть підігріте молоко, м'яке масло, цукровий пісок, жовток, сіль. Додайте сухі дріжджі, попередньо змішані з просіяного борошном.
2. Відерце з усіма компонентами помістіть в хлібопічку, встановивши режим «заміс тесту».
3. Зачекайте, поки тісто збільшиться в об'ємі в два рази.
4. Розкачайте його так, щоб вийшов круг.
5. Перекладіть тісто на деко, попередньо змащений маслом, і сформуйте з нього (тесту) бортик по краях коржа.
6. Помийте хурму. Наріжте її спочатку кружками, а потім кожен ще раз навпіл.
7. Викладіть шматочки хурми віялом зверху тесту.
8. Посипте зверху цукром, затягніть харчовою плівкою, і дайте тісту час підійти.
9. Встановіть температуру 210 градусів. Випікайте пиріг у духовці, поки не з'явиться золотистий колір. Підготуйте швидко застигає желе за рекомендаціями, зазначеним на пакетику. Нанесіть желе на остигнула хурму. Пиріг готовий. Тепер, коли ви дізналися, як приготувати пиріг з хурмою, спробуйте спекти його будинку і порадуйте своїх близьких. Приємного чаювання!