Рецепт Пиріг з адигейсім сиром з листкового тіста фото

Пиріг з адигейсім сиром з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Сир, Листкове тісто, Адигейський сир
Пісні страви
На обід, На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Пироги

Хочу поділитися своїм улюбленим рецептом несолодкої випічки і показати, як приготувати пиріг з адигейсім сиром з листкового тіста. Цей смачний вегетаріанський пиріг стане прикрасою будь-якого столу.

Цей пиріг смачно їсти і гарячим, і холодним. Він добре поєднується з холодними супами, томатним соком і чаєм. Прекрасно буде виглядати і на святковому столі. Як вид, приготувати його можна в будь-який час дня і ночі. Так що почнемо!

  • Листкове тісто дріжджове - 250 грам
  • Сир Адигейський - 200 грам
  • Кріп свіжий - 1 пучок
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Кунжут - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
пиріг з адигейсім сиром з листкового тіста - фото крок 1
Для цього пирога я використовую магазинне дріжджове листкове тісто. Спочатку його потрібно розморозити при кімнатній температурі. Це займає близько 40 хвилин. Потім тісто треба розкачати і нарізати на смужки близько 6 сантиметрів шириною. Смужки повинні бути однаковими по ширині.
пиріг з адигейсім сиром з листкового тіста - фото крок 2
Тепер приготуйте начинку. Для цього сир натріть на крупній тертці. До сиру додайте дрібно нарізану кріп, все добре перемішайте. За смаком додайте сіль і перець.
пиріг з адигейсім сиром з листкового тіста - фото крок 3
Потім потрібно начинити тісто начинкою. Для цього на середину кожної смужки викладіть начинку від одного до іншого краю. Смужки з тіста складіть навпіл уздовж, HOROSHO затиснутий кінець, щоб вийшли трубочки з начинкою.
пиріг з адигейсім сиром з листкового тіста - фото крок 4
На змащену олією форму для запікання викладіть все трубочки по черзі по спіралі. Слідкуйте, щоб тісто ніде не порвалося. Змастіть пиріг яєчним жовтком, посипте кунжутним насінням і відправте випікатися в духовку на півгодини при температурі 180 градусів.

Схожі рецепти