Пиріг з адигейсім сиром з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися своїм улюбленим рецептом несолодкої випічки і показати, як приготувати пиріг з адигейсім сиром з листкового тіста. Цей смачний вегетаріанський пиріг стане прикрасою будь-якого столу.
Цей пиріг смачно їсти і гарячим, і холодним. Він добре поєднується з холодними супами, томатним соком і чаєм. Прекрасно буде виглядати і на святковому столі. Як вид, приготувати його можна в будь-який час дня і ночі. Так що почнемо!
- Листкове тісто дріжджове - 250 грам
- Сир Адигейський - 200 грам
- Кріп свіжий - 1 пучок
- Куряче яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Кунжут - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Для цього пирога я використовую магазинне дріжджове листкове тісто. Спочатку його потрібно розморозити при кімнатній температурі. Це займає близько 40 хвилин. Потім тісто треба розкачати і нарізати на смужки близько 6 сантиметрів шириною. Смужки повинні бути однаковими по ширині.
Тепер приготуйте начинку. Для цього сир натріть на крупній тертці. До сиру додайте дрібно нарізану кріп, все добре перемішайте. За смаком додайте сіль і перець.
Потім потрібно начинити тісто начинкою. Для цього на середину кожної смужки викладіть начинку від одного до іншого краю. Смужки з тіста складіть навпіл уздовж, HOROSHO затиснутий кінець, щоб вийшли трубочки з начинкою.
На змащену олією форму для запікання викладіть все трубочки по черзі по спіралі. Слідкуйте, щоб тісто ніде не порвалося. Змастіть пиріг яєчним жовтком, посипте кунжутним насінням і відправте випікатися в духовку на півгодини при температурі 180 градусів.